Prati nas

Kendall Jenner besna: Napadači znaju gde živim zbog novinara

Šokantno

Kendall Jenner besna: Napadači znaju gde živim zbog novinara

Kendall Jenner besna je na novinare, koje krivi što napadač, uhapšen zbog upada na njen posed, zna njenu adresu.

Tridesedsedmogodišnji John Ford, koji je u utorak uveče uhapšen jer je bez dozvole upao u dvorište supermodela, pred sudijom će se naći 6. novembra. Pušten je da se brani sa slobode, nakon što je plaćena kaucija od 20000 dolara, a izdata mu je i zabrana prilaska Jennerovoj.

Ford je, prema pisanju TMZ-a, prošle nedelje šetao pored kuće u kojoj živi manekenka, vrebajući pravi trenutak da je napadne, zbog čega je ona besna na novinare, a posebno na TMZ, koji često snima kuću u kojoj živi.

“Šta mislite, kako ovi strašni ljudi znaju gde je moja kuća. Tako što objavljujete ne samo moje fotografije već i lokaciju. Više je nego nesigurno. Ne možemo li da dobijemo bar mrvicu privatnosti,” tvitovala je Kendall.

“Razumem da je to moj posao ali kada objavite tačnu lokaciju moje kuće, ugrožavate mi život. Vaš dom je vaš sigurni kutak, ali za mene, zbog medija kao vaših, moja kuća je sve osim toga. Trebalo bi da vas bude sramota,” završila je ona.

Ovo nije prvi put da Kendall ima napadače. Pre tri godine, 25-godišmnji muškarac je uhaošen nakon što ju je sačekao na parkingu ispred doma a potom pratio. Policija mu je izdala trajnu zabranu prilaska Kendall Jenner.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top