Prati nas

Kim Kardashian na udaru jer je smanjila svoje poznate obline

Foto

Kim Kardashian na udaru jer je smanjila svoje poznate obline

“Ovo je najeditovanija fotografija koju sam video”

Mnogima su prva asocijacija na Kim Kardashian njene poznate obline. Njena figura je dugo privlačila veliku pažnju javnosti, zbog čega je često dobijala negativne komentare ljudi koji su bili sigurni da namerno fotošopira zadnjicu kako bi bila veća. Ti dani su očigledno prošli, jer je sada kritikuju jer smanjuje svoju figuru.

Naime, slavna rijaliti zvezda ovih dana na društvenim mrežama objavljuje fotografije kojima promoviše svoju novu KKW liniju. Poslenja fotka je izazvala pravu debatu na internetu, jer se mnogi slažu da su editori preterali sa fotošopom. Obline po kojima je Kim poznata na ovoj fotografiji kao da ne postoje.

Osim što njeno telo izgleda potpuno drugačije, fanovi se slažu da joj je i faca neprepoznatljiva na fotografiji.

Komentari kao što su: “Ona je kraljica, ali ovo je najeditovanija fotografija koju sam ikada video”, “Kunem se Kim je baš smršala, osim ako ovo nije fotošop” ili “Čekaj, ovo bi trebalo da si ti? Da, kako da ne. Photoshop”, su brzo počeli da se šire internetom.

Kim je nedavno priznala da ne podnosi svoje obline i svakodnevno plače zbog njih, a više o tome možete pročitati OVDE.loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top