Prati nas

Kim Kardashian naga za Richardson magazin

Foto

Kim Kardashian naga za Richardson magazin

Kim Kardashian pozirals je gotovo potpuno naga u čast 20 godina postojanja provokativnog Richardson Magazina.

Magazin Richardson ove godine proslavlja 20 godina od objavljivanja svog prvog broja, a na novoj naslovnoj strani našla se upravo Kim Kardashian, koju je za ovu specijalnu priliku fotografisao Steven Klein. 

Fotografije su inspirisane japanskim animiranim, psihološkim trilerom za odrasle, Perfect Blue, koji je režirao Satoshi Kon. Na fotografijama, skoro naga Kim, sedi na stolici ne noseći ništa sem belog donjeg veša, a u novom broju se nalazi i njen intervju koji je dala autoru Bretu Eastonu Ellisu.

Modni mag, Andrew Richardson, vlasnik i osnivač Richardson Magazina, govorio je za Vanity Fair o saradnji sa TV zvezdom.

Upoznao sam Kim pre godinu i po dana, kada sam radio na nekoliko projekata sa Kanye Westom. Bilo je potrebno puno truda da uradimo ovo. Bilo je jako kul, ali je ovo takođe bio i jedan od najvećih izazova do sada,” rekao je on.

Tokom gostovanja u emisiji kod Jimmyja Kimmela, Kim je objasnila da je bila usred nagog fotošutinga sa Stivenom Kleinom kada je dobila poziv od Donalda Trumpa i bele kuće u vezi oslobađanja Alice Johnson, koje je Kim zagovarala. “Obukla sam mantil kada se Trump javio,” ispričala je.

Richardson je podelio sa čitaocima Vanity Fair Magazina i to da je Kim veoma profesionalna, kao i da je tokom dva dana slikanja bila u studiju više od 13 sati dnevno.

Objasnio sam joj šta ćemo raditi i ona se složila sa mojom idejom, bila je potpuno predana projektu.” završio je.


1 komentar

1 komentar

  1. Royal Bitch

    20. 10. 2018. at 11:48

    ovu zenu bolje znam kako izgleda gola, nego obucena

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top