Prati nas

Luka Lazukić pobegao, njegov otac demantuje tuču

Šokantno

Luka Lazukić pobegao, njegov otac demantuje tuču

On je jutros tukao Natašu Bekvalac Espreso

Luka Lazukić nedostupan je organima javnog reda, koji u ovom trenutku tragaju za njim, zbog toga što se osnovano sumnja da je pretukao pop pevačicu Natašu Bekvalac.

Kako javlja portal Pink.rs, policija je iz Urgentnog centra dobila informaciju da je Nataša došla u tu medicinsku ustanovu sa povredama, a dijagnostika je u toku. Policija je otišla do stana u Omladinskoj ulici, ali Luku Lazukića tu nisu zatekli. Za sada je nepoznato gde se on nalazi.

Kako portal Pink.rs saznaje od izvora bliskog pevačici, Lazukić nju nije kontaktirao, odnosno nije je zvao i nije se video sa Natašom, a ona, kao ni njeni najbliži, ne znaju gde se trenutno on nalazi. Lazukić i pop zvezda imaju dvomesečnu kćerku Katju, dok Nataša ima kćerku Hanu iz prvog braka. Nije poznato gde su se devojčice nalazile u trenutku svađe.

Više detalja o napadu na Natašu Bekvalac, pročitajte ovde.

Sa druge strane, Lukin otac Radomir rešio je da slaže novinare Blica“Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina. Evo ih oboje ovde sa sve malom piju kafu. Eto, to je sve što mogu da kažem,” izjavio je on u trenutku kada je Nataša bila u Urgentnom centru.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top