Prati nas

Madonna održala skandalozni govor u čast preminule Arethe Franklin

Bizarno

Madonna održala skandalozni govor u čast preminule Arethe Franklin

Ovaj govor joj publika sigurno neće oprostiti

Madonna jeste ikona muzičke industije, ali zbog govora koji je održala sinoć na cereoniji MTV VMA postala je najomraženija zvezda večeri.

Naime, Madonna je imala bitnu ulogu dokom sinoćne ceremonije. Pevačicu su zamolili da održi govor u čast preminule Arethe Franklin, a potom dodeli i nagradu večeri, nagrada za najbolji video. Međutim, sudeći po reakciji publike i fanova, Madonna definitivno nije uradila dobar posao.

Tokom govora koji je trajao 10 minuta, umesto da oda počast velikoj muzičkoj legendi, Madonna je odlučila da priča o sebi. Ona se prisetila početka svoje karijere kao pevačice i plesačice, uspona, padova i anegdota iz života. U celom govoru je pomenula Arethu samo jednom i to pročom o audiciji na kojoj je pevala njenu pesmu.

“Aretha Franklin je promenila kurs mog života. Napustila sam Detroit sa 18 godina i 35 dolara u svom džepu. Moj san je bio da postanem profesionalna pevačica. Tada sam odlučila da nastupim na jednoj audiciji sa Aretinom pesmom,” glasila je priča.

Twitter i druge društvene mreže su se momentalno užarile, jer je publika šokirano komentarisala skandalozni govor.loading...
2 komentara

2 Comments

  1. lulu

    21. 08. 2018. at 17:11

    A društvene mreže se usijaju čim neko upali svetlo. Baš su mi društvene mreže merilo ičega. Madona ne bi bila tu sa 60 godina da nije znala šta radi svih 40 godina dosada tako da nju zabole za pisakaranja po društvenim mrežama.

  2. marko

    21. 08. 2018. at 21:51

    Sta je ovdje skandalozno????

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top