Connect with us

Milan Stanković prekinuo kontakt sa Radom: ‘Potpuno menjam imidž’

Hot!

Milan Stanković prekinuo kontakt sa Radom: ‘Potpuno menjam imidž’

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Milana Stankovića smo tokom prethodnih meseci, iz nedelje u nedelju, gledali kao člana žirija Pinkovih zvezdica, a nakon leta, koje je rezervisano za nastupe, pevač sprema nešto potpuno novo i drugačije za svoju publiku.

“Sa novom muzikom menjam i imidž. Biću drugačiji, biće potpuna transformacija mog lika kada se pojavim. Menjam boju kose i frizuru, kao i oblačenje. Ukupan stajling će biti drugačiji, ali ne želim više da otkrivam”, izjavio je Milan za Alo, a zatim objasnio gde leže koreni ove drastične promene imidža. “Kada me vide u nekoj prodavnici, devojke kukaju što više nisam plav, a ja im kažem: ‘Ljudi, vreme ističe. Za nekoliko godina punim tri banke, neću da me celog života pamtite kao malog, plavog dečaka.’ Sebi mogu da dozvolim da izgledam kako god i da se transformišem u šta god, sve zavisi od muzike i onoga što radim u tom trenutku.”

https://www.youtube.com/watch?v=DcwKDyS8Swc

Međutim, to nije jedina promena u Stankovićevom životu, budući da je stavio tačku i na odnos sa bivšom devojkom Radom Manojlović, sa kojom je ostao u prijateljskim odnosima dugo nakon raskida, a čak su ostvarili i poslovnu saradnju. “Radmila i ja se ne čujemo. Nema razloga da mi nedostaje. Sviđa mi se kako je izvela pesmu koju sam joj napisao, ali Radmila to dugo razvlači i nikako da nešto uradi na vreme. Jedva je sad našla vremena da uradi sve što treba.”

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

Loading...

6 Comments

6 komentara

 1. miki

  06/07/2016 at 9:27 am

  Čuj promeniće imidž na osnovu muzike koju bude stvarao? Da, pošto je ovaj Kanaje Vest imidž bio potpuno u skladu sa onim jadom od pesama koje je snimio u poslednjih par godina.

 2. qq

  06/07/2016 at 9:29 am

  On je tako lepo počeo svoju karijeru, bio je drugačiji, autentičan, pevao lepe pesme, a onda je propao kao Neda Ukraden. Počeo da radi sa Handanovićem, da sarađuje sa Kitićem i Mimi Mercedes, da se ponaša kao diva. I ovde mu iz svake rečenice izbija nadobudnost. Šteta, ali više ga niko ne smatra za nešto ozbiljno.

 3. realno

  06/07/2016 at 9:29 am

  Ovo radi zbog ona dva Milana Stankovića sinoć u Zvezdama Granda

 4. mimi

  04/08/2016 at 5:13 pm

  Nema on sta da menja imidz, niti ubuduce uopste takvog ga majka rodila, nizak, kratke noge, na oca verovatno ne lici, moze da uvrce kosu nista nevredi, uvek ce izgledati ko da je u pubertetu i sa 40.

 5. lejla

  04/08/2016 at 5:16 pm

  Ko zna dal taj moze da ima decu tako feminiziran nijedna nije ostala u drugom stanju s njim do sad, da jeste sve pare bi mu odrala.

 6. milance

  04/08/2016 at 5:23 pm

  Voleo bih da vidim da Divac stane pored njega hehe

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top