Prati nas

Najmiliji skrhani tragedijom Lamara Odoma: Molite se za njega

Šokantno

Najmiliji skrhani tragedijom Lamara Odoma: Molite se za njega

Lamar-Odom-and-Khloe-Kardashian

Dok je ljubav cvetala (Foto: WENN)

Najmiliji kao i veliki broj fanova Lamara Odoma ne može još da veruju da je pred njim životna borba. Vest su najteže prihvatili njegov otac Joe i porodica Kardashian. Sve njihove molitve su samo za njega.

Bivša supruga slavnog košarkaša Khloe Kardashian je neutešnja i njeno srce je slomljeno. Ona je više puta  govorila kako će Lamar uvek biti deo njenog života i srca, tako da ovakvo njeno stanje nikog ne čudi. Khloe i njena majka pokušavaju da dođu do novih informacija vezanih za nesretni slučaj, a velika je verovatnoća da će srednja sestra Kardashian večeras odputovati sa Kim i Kris u Las Vegas.  Lamarov otac Joe je ovu vest veoma teško prihvatio i spas traži u molitvi.

Mlada Kylie Jenner je za ovu strašnu vest saznala tokom livestream četa na njenom appu. Ona se ubrzo  potom odjavila uz reči da mora da napusti livestream i da voli svoje fanove. Neimenovani izvor tvrdi da će Rob Kardashian i Scott Disick isto krenuti put Vegasa.

Lamar je u utorak pronđen bez svesti i lekari se bore za njegov život.

 

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. kleo

    14. 10. 2015. at 13:17

    ´aj i nama reci sta bi, pa da se pridruzimo molitvama.

  2. ana

    14. 10. 2015. at 21:15

    ,,,a onda ce sutra konzilijum lekara ,dati saopstenje za novinare, da Odomu mogu spasiti zivot ali da ga moraju pretvoriti u zensko i urgaditi mu sise i kosu…..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top