Prati nas

Ne, nije šala: nekadašnja starleta Paris Hilton se danas bavi naukom!

Bizarno

Ne, nije šala: nekadašnja starleta Paris Hilton se danas bavi naukom!

(foto: Instagram/parishilton)

(foto: Instagram/parishilton)

Kada se spomene ime Paris Hilton uvek pomislimo na neke od najluđih godina u šoubiznisu ikada, odnosno na period kada je naslednica imperije Hilton žarila i palila Holivudom i u društvu brojnih poznatih ličnosti pravila skandale o kojima se pričalo na svim krajevima sveta.

Međutim, u poslednjih nekoliko godina nismo imali toliko prilike da viđamo Hiltonovu na žurkama, a čak i kada bi se pojavila na njima sutradan ne bi nigde objavili skandalozni prizori pijane bogatašice, nego otmene dame koja stoji za DJ pultom praveći sjajnu atmosferu odličnim odabirom muzike.

I dok su se svi pitali šta se to dešava sa Paris i da li je tako lako prepustila titulu najpoznatije rijaliti zvezde na svetu svojoj nekadašnjoj asistentkinji Kim Kardashian, ispostavilo se da su njene ambicije daleko iznad toga.

Naime, Hiltonova se već neko vreme bavi naukom u saradnji sa naučnim institutom Weizmann, a iz ove neobične saradnje je nastalo (moguće) rešenje problema nedostatka pijaće vode, sa čim će se, prema istraživanjima, planeta u budućnosti boriti.

Paris Hilton predstavlja nano-kapi koje imaju vrednost 5000 kapi vode.

Ko bi rekao da će nekadašnja najozloglašenija zvezda Holivuda biti deo tima koji spašava svet?


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. realno

  31. 03. 2017. at 13:18

  Reći će zli jezici da para vrti gde burgija neće. Možda ima i toga, ali ne treba zaboraviti da je Paris imala najbolje moguće obrazovanje na svetu i oca koji iako ih je pustio da žive u izobilju (jer može im se) nikad nije zaboravio da neko mora da nasledi tu imperiju i ne bi dozvolio da se profućka tek tako sve što je stekao. Tako da mene ovo ne iznenađuje, posebno zato što je Paris i u to doba kada su svi mislili da samo pijanči i provodi se zapravo zgrtala milione od pojavljivanja na rođendanima, žurkama i sve čega se dotakla pretvarala u zlato. Nije ona nikada bila glupa samo je tu priču prodavala medijima

 2. Leta

  31. 03. 2017. at 15:07

  I Nerone je zapalio Rim da bi napisao pesmu.

 3. !!!

  01. 04. 2017. at 15:07

  Vi iz redakcije ste potpuni debili!!! Devojka je uradila reklamu za aparat za vodu a vi je ocigledno niste gledali do kraja. Koliko bre vi imate godina koji pisete I ko vam odobrava tekstove?! Ovaj I sve clanke o gadostima u onim bolesnim Parovima I oko njih, sve treba izbrisati!!

 4. @!!!

  01. 04. 2017. at 15:16

  Prva ti ne lupaj. Paris je provela 4 meseca radeći sa njima, to je i napisala u opisu videa. Ne podnosim ove ljude koji samo da bace hejt pa nije bitno na koji način.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top