Prati nas

Nicki Minaj pronašla najbizarniji način da pokaže grudi

Bizarno

Nicki Minaj pronašla najbizarniji način da pokaže grudi

(foto: Instagram/nickiminaj)

(foto: Instagram/nickiminaj)

Nicki Minaj je ovoga puta nadmašila samu sebe.

Iako nikada nije ni bila sklona skrivanju svojih oblina ispod slojeva odeće, svi su se iznanadili kada se pevačica pojavila sa golim grudima na reviji brenda Haider Ackermann tokom Pariske nedelje mode. Tačnije, samo jednom obnaženom dojkom, preko koje je zalepila sivi flaster.

Uz gornji deo neobičnog dizajna ukombinovala je zlatni šorts i pink vizir, iako je ostatak njene odevne kombinacije verovatno prošao neprimećeno.

Budući da je sedela u prvom redu, između Caroline de Maigret i Lou Doillon, koje su obe bile obučene konvencionalno u poređenju sa njom, pevačica je sigurno bila predmet mnogih razgovora i okretanja glava.

Poznata po ekscentričnim modnim izborima, ovo nije prvi put da je reperka pokazala više nego što se očekuje. Ranije ove nedelje, Nicki je na svoj profil na Instagramu postavila fotografiju sa snimanja spota za novu numeru, na kojoj radi zajedno sa Future-om, a na kojoj je oskudno odevena u maleni crveni jednodelni triko koji strateški prikriva sve eksplicitne delove, ali jedva išta ostavlja mašti.  

#AnotherOne ?- ?: @grizzleemusic Објава коју дели Nicki Minaj (@nickiminaj) дана


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Mimmi

    05/03/2017 at 1:34 pm

    Kakav debilizam!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top