O čemu smo sve pričali ove nedelje?


Iza nas je vrlo interesantna nedelja. Dosta toga imali ste da poručite sebi kao 16-ogodišnjacima, nije vam se dopalo ime koje će Beyonce navodno dati svojoj ćerki, mišljenja su podeljena o novoj Shakirinoj frizuri, a gola Lindsay Lohan vas je sudeći po komentarima prijatno iznenadila fotkama iz Playboya.

Ćaskali smo šokantnim obrtima u omiljenim nam serijama Desperate Housewives i Gossip Girl i nagađali da ko će možda umreti u serijama, incident na pijaci u kome je Vendi dobila batine zbog Ceca vas je nasmejao, a neki od vas su je podržali, a drugi osudili kada je poručila da iza incidenta stoji Ceca, koja je inače u kućnom pritvoru.

Drama u američkom X factoru, nakon ispadanja Rachel Crow pokrenula je diskusiju da li 13-ogodišnjacima treba dozvoliti da se takmiče u muzičkim šou programima, većina vas saglasna je sa izborom Adele za umetnika 2011. godine, a demoliranje automobila Nataše Bekvalac, o čemu je vaša Tračara prva pisala, većina vas okarakterisala je kao vandalski čin.

Ove nedelje dosta se pričalo i o vašoj omiljenoj Tračari – u okviru emisije EkonNews bio je emitovan prilog o internet biznisu i vašem omiljenom portalu. Sem toga, studenti Poslovnog fakulteta univerziteta Singidunum slušali su predavanje o nama, koje ih je inspirisalo da sami pokrenu posao  na internetu.

Ipak, najviše komentara ove nedelje imale su priče o jučerašnjem ispadanju Filipa Mitrovića iz Prvog glasa Srbije, različiti komentari mogu se pročitati ispod teksta o ekstremno razočaravajućim činjenicama o pop kulturi, čak (za sada) 812 vas izjasnilo se da je promena imidža Katarine Živković slatka,  komentar Manolo Blahnika da malena Suri Cruise ne sme da nosi štikle vas je zaintrigirao, a članak u kome smo pričali o će Rihanna završiti kao pokojna Amy Winehouse vas je veoma zaintrigirao. Najviše vaših komentara, kao i prošle nedelje, imala je Britney Spears koja je na besplatnom koncertu u Latinskoj Americi nastupila pred 80.000 fanova.

Priča nedelje je o...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Podsećamo vas da nam na mail@tracara.com šaljete vaše predloge o tekstovima o vama omiljenim stranim i domaćim zvezdama.

loading...