Prati nas

Otkrivena velika tajna: Lepa Brena je trebalo da tumači Ninu Andrejević u ‘Boljem životu’!

Serije

Otkrivena velika tajna: Lepa Brena je trebalo da tumači Ninu Andrejević u ‘Boljem životu’!

Uloga u seriji bi samo povećala njenu ionako ogromnu slavu (foto: Arhiva)

Uloga u seriji bi samo povećala njenu ionako ogromnu slavu (foto: Arhiva)

Serija Bolji život definitivno je jedna od najvećih imperija televizijske istorije širom zemalja stara Jugoslave, a protagonisti ove serije, kao i ostali glumci, napravili su zavidne karijere nakon njenog završetka.

Jedna od ekipa slavne serije je i pevačica i glumica Snežana Savić, koja u seriji tumači lik Nine Andrejević, a posle 26 godina, otriveno je da je ovu ulogu prvobitno trebalo da tumači Lepa Brena.

Snežana je zatečena saznanjem da je Brini nuđena njena uloga (foto: screenshot)

Snežana je zatečena saznanjem da je Brini nuđena njena uloga (foto: screenshot)

Brena je osamdesetih godina stekla neverovatnu popularnost, a režiseri i producenti kultne serije želeli su upravo nju u delu ekipe, ali je pevačica ponudu morala da odbije zbog poslovnih obaveza.

“To je bilo veoma davno i više se ne sećam ko me je sve zvao. Nisam imala vremena da radim serije, pošto snimanje može da traje i dve godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima i turnejom širom bivše Jugoslavije i sveta. Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu, što ja sigurno ne bih umela”, rekla je Brena za Kurir.

Sa druge strane, Snežana Savić je bila potpuno zatečena informacijom da je najveće zvezda stare Jugoslavije trebala da tumači njen lik.

“Mi glumci smo tu da radimo svoj posao. „Bolji život“ je velika serija. Izbacila me je u orbitu i donela mi popularnost u celoj bivšoj Jugoslaviji. Prvi put čujem od vas da je uloga Nine Andrejević bila pisana za Brenu. Najbolje da pitate pisca Sinišu Pavića “, rekla je Snežana, čije je karijera nakon pojavljivanja u ovoj seriji krenula uzlaznom putanjom.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Loco

  09/06/2015 at 8:33 pm

  Hahaha kakva tajna :P kad sam video naslov “Otkrivena velika tajna, Brena” pomislio sam da se rodila kao muškarac, pa promenila spol :D najvaljujete to tako, a ono ništa naročito, vest k’o svaka druga obična vest :P

 2. Marianhel

  09/06/2015 at 10:06 pm

  Ne bi Brena to uradila kao Snezana,ima nesto u njoj sto ona ne bi mogla da iznese..

 3. bbbbb

  12/06/2015 at 9:18 am

  Snezana je bila maestralna u toj ulozi ,Brena jednostavno nikad nece imati takvu vrstu prefinjenosti i tog damskog koliko to ima Snezana.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top