Prati nas

Poslušajte kako Severina peva uživo

Video

Poslušajte kako Severina peva uživo

Pevačica objavila uživo snimke (foto: Facebook/Severina)

Severina je, bez pogovora, jedna od najtraženijih pevačica u regionu, a ove godine izdala je čak četiri singla, kojima najavljuje novi album.

Dok se još svežim pesama očekuje u septembru, pevačica vredno nastupa širom Evrope, a na svim koncertima izvodi i nove pesme.

Singlovi Otrove, Mrtav za mene Kuda za vikend stilski se razlikuju, a Seve na svakom od njih eksperimentiše sa zvukom. No, kako to zvuči kada otpeva uživo?

Žena Igora Kojića objavila je nekoliko snimaka sa nedavnog nastupa i svima pokazala da, uprkos žustrim pokretima, može da otpeva svaku svoju numeru.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Edgar

  08. 08. 2017. at 09:13

  Čak je i pokojni Đorđe Nivković javno rekao da Severina nije neka pevačica (što može da se čuje). Zato ne vidim razloga pokušaju ovog članka Tračaro

 2. Lorka

  08. 08. 2017. at 15:10

  Bolja je od JK svakako….

 3. aaa

  08. 08. 2017. at 22:30

  Žena pjeva kako pjeva, nikada se nije preseravala sa pjevanjem.
  Također snima pjesme koje ona može otpjevati, niti tona visočije od svojih mogućnosti.

 4. Sunny

  09. 08. 2017. at 01:46

  Hahaha Peva? Pogledaj kako izgleda. Ima 45 i harizmu kojom pleni. Bolje peva od mnogih i nema iritantan glas. Dvojka, prolazna. Kao čoveka je prezirem ali šarm, harizmu i to da sjajno radi svoj posao joj ne mogu poreći. A ovaj tekst je posledica onih tužnih tezgi po Bosn naše Krljei, kreštanja preko matrice, jednog za orguljama i dve plavuše u trikovima naručioca ovakvih tekstova lol Jer jadno i bedno, ogromna i smešna dok klinci stoje i slikaju je kao u cirkusu. Harizmu za razliku od silikona NE MOŽEŠ kupiti jebi ga. A iSevkine dve noge kao jedna njena Cirkus

 5. Ja

  09. 08. 2017. at 07:44

  Al se napatio ovaj u zelenom u publici :(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top