Connect with us

Poslušajte kako Severina peva uživo
Video

Poslušajte kako Severina peva uživo

Pevačica objavila uživo snimke (foto: Facebook/Severina)

Severina je, bez pogovora, jedna od najtraženijih pevačica u regionu, a ove godine izdala je čak četiri singla, kojima najavljuje novi album.

Dok se još svežim pesama očekuje u septembru, pevačica vredno nastupa širom Evrope, a na svim koncertima izvodi i nove pesme.

Singlovi Otrove, Mrtav za mene Kuda za vikend stilski se razlikuju, a Seve na svakom od njih eksperimentiše sa zvukom. No, kako to zvuči kada otpeva uživo?

Žena Igora Kojića objavila je nekoliko snimaka sa nedavnog nastupa i svima pokazala da, uprkos žustrim pokretima, može da otpeva svaku svoju numeru.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Edgar

  08/08/2017 at 9:13 am

  Čak je i pokojni Đorđe Nivković javno rekao da Severina nije neka pevačica (što može da se čuje). Zato ne vidim razloga pokušaju ovog članka Tračaro

 2. Lorka

  08/08/2017 at 3:10 pm

  Bolja je od JK svakako….

 3. aaa

  08/08/2017 at 10:30 pm

  Žena pjeva kako pjeva, nikada se nije preseravala sa pjevanjem.
  Također snima pjesme koje ona može otpjevati, niti tona visočije od svojih mogućnosti.

 4. Sunny

  09/08/2017 at 1:46 am

  Hahaha Peva? Pogledaj kako izgleda. Ima 45 i harizmu kojom pleni. Bolje peva od mnogih i nema iritantan glas. Dvojka, prolazna. Kao čoveka je prezirem ali šarm, harizmu i to da sjajno radi svoj posao joj ne mogu poreći. A ovaj tekst je posledica onih tužnih tezgi po Bosn naše Krljei, kreštanja preko matrice, jednog za orguljama i dve plavuše u trikovima naručioca ovakvih tekstova lol Jer jadno i bedno, ogromna i smešna dok klinci stoje i slikaju je kao u cirkusu. Harizmu za razliku od silikona NE MOŽEŠ kupiti jebi ga. A iSevkine dve noge kao jedna njena Cirkus

 5. Ja

  09/08/2017 at 7:44 am

  Al se napatio ovaj u zelenom u publici :(

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top