Prati nas

Pamela Anderson: Upala sam na orgije u kući Hugha Hefnera

Šokantno

Pamela Anderson: Upala sam na orgije u kući Hugha Hefnera

U toj kući se svašta događalo, posebno sa uljem za bebe.

Zvezda serije Čuvari plaže Pamela Anderson progovorila je o svom najluđem trenutku u životu, a to je kada je bila u vili pokojnog Hugha Hefnera.  Glumica je o svom iskustvu u kući preminulog osnivača Playboyja progovrila u emisiji britanskog novinara Piersa Morgana

“Pre nekoliko godina sam se zatekla na zabavi u Playboy vili gde je bilo sedam golih devojaka. Kad su krenule na gornji sprat, ja sam ih pratila. Hefner je ležao nag na krevetu, a na njemu je bilo sedam atraktivnih devojaka. Gledale su u mene i čekale da Hugh i ja krenemo sa seksom. Pomislila sam: pa, ovo nije film,  moram što pre da pobegnem iz kuće, a to sam i uradila “, ispričala je Pamela i dodala da se svašta događalo u toj kući – posebno sa uljem za bebe.

Uprkos brojnim komentarima da se žena degradira ukoliko je gola, te da je Hugh iskorišćavao i ponižavao dame, 50-godišnja glumica kaže da ona nikada nije stekla takav utisak.

“On je jednostavno bio pionir u svom poslu. Pravi kavaljer i bio je neverovatno šarmantan. Jednostavno je razmišljao unapred i uspeo je. Niko ga nije mogao kopirati. U njemu nije bilo ni trunke zlobe. Osećala sam da je nekako nevin”, ispričala je Pamela Anderson.
1 komentar

1 komentar

  1. nena

    05. 03. 2018. at 12:21

    Uh kakvo iznenadenje. Pa i bebe znaju sta se tamo dogada..kad se neko pravi da nista ne zna a u toj je masini.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top