Prati nas

Poznati glumac se plašio da će ubiti devojku nakon svađe!

Šokantno

Poznati glumac se plašio da će ubiti devojku nakon svađe!

Plašio se da će je ubiti nakon ozbiljne svađe (foto: AKM-GSI)

Plašio se da će je ubiti nakon ozbiljne svađe (foto: AKM-GSI)

Nakon što je na internet procureo video u kom se poznati glumac Shia LaBeouf svađa sa svojom devojkom, on je otkrio da se u jednom trenutku uplašio da će je ubiti.

U videu Shia i njegova devojka Mia Goth viču jedno na drugo, pored taksija, blizu jednog hotela u Nemačkoj. U jednom trenutku, dvadesetdevetogodišnji glumac je zapretio da će se fizički obračunati s devojkom: “Ne želim da te dotaknem. Ne želim da budem agresivan. Ovakva s**nja teraju osobu da radi loše stvari”.

Nakon što se Shia udaljio, sastao se sa nepoznatim ljudima koji su mu ponudili da ga odvezu na aerodrom. Kada je ušao u kola, Mia mu je prišla i otela mu ranac i zamolila ga da ne ide, ali besni glumac joj je rekao da mu ga vrati. Iako se u jednom momentu vidi da je Shia podigao ruke, on svoju devojku nije napao. Stvari su, očigledno, mogle biti mnogo gore jer je on u kolima izjavio: “Da sam ostao tamo, ubio bih je”.

U nastavku videa, on je sa ljudima u kolima pričao o pištoljima i otkrio je da putuje u Teksas, ali nije rekao zašto. Poručio im je da su sada prijatelji i da mu se jave ako se ikad nađu u Los Anđelesu.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top