in ,

Shia LaBeouf napao paparaca zbog Megan Fox

Megan Foks i Shia su navodno ponovo u vezi (foto: FanPop)
Megan Foks i Shia su navodno ponovo u vezi (foto: FanPop)

Shia LaBeouf je juče napao paparaca koji ga je sačekao ispred njegove kuće u Los Anđelesu i ispitivao glumca o navodnoj aferi sa Megan Fox.

Napadni fotograf je provocirao LaBeoufa optužujući ga da je on razlog nedavnog razlaza glumice i njenog supruga, Brian Austin Greena.

Kada je Shia stigao automobilom do svog prilaza, paparaco koji ga je čekao ispred kuće ga je upitao: “Da li je istina da se zabavljaš sa Megan Fox?” 

Glumac mu je jasno stavio do znanja da se skloni rečima: “Je**no se gubi smesta iz moje je**ne kuće.” Ali navalentni nezvani gost ga nije poslušao i nastavljao je da postavlja pitanje. Ovde možete pogledati snimak njihovog bliskog susreta.

LaBeouf i Foxova su glumili u dva nastavka Transformersa zajedno, a šuškalo se da su na setu drugog filma, 2008. godine, imali kratku i burnu romansu, kada je Megan nakratko bila rastvljena od, tada još uvek dečka, Briana. Ni ona ni Shia nisu potrvdili ove glasine.

Lepa brineta i glumac iz serije Beverly Hills su već šest meseci rastavljeni, a videćemo da li će se veza između nje i njenog filmskog partnera obnoviti.