Shia LaBeouf napao paparaca zbog Megan Fox

Megan Foks i Shia su navodno ponovo u vezi (foto: FanPop)

Shia LaBeouf je juče napao paparaca koji ga je sačekao ispred njegove kuće u Los Anđelesu i ispitivao glumca o navodnoj aferi sa Megan Fox.

Napadni fotograf je provocirao LaBeoufa optužujući ga da je on razlog nedavnog razlaza glumice i njenog supruga, Brian Austin Greena.

Kada je Shia stigao automobilom do svog prilaza, paparaco koji ga je čekao ispred kuće ga je upitao: „Da li je istina da se zabavljaš sa Megan Fox?“ 

Glumac mu je jasno stavio do znanja da se skloni rečima: „Je**no se gubi smesta iz moje je**ne kuće.“ Ali navalentni nezvani gost ga nije poslušao i nastavljao je da postavlja pitanje. Ovde možete pogledati snimak njihovog bliskog susreta.

LaBeouf i Foxova su glumili u dva nastavka Transformersa zajedno, a šuškalo se da su na setu drugog filma, 2008. godine, imali kratku i burnu romansu, kada je Megan nakratko bila rastvljena od, tada još uvek dečka, Briana. Ni ona ni Shia nisu potrvdili ove glasine.

Lepa brineta i glumac iz serije Beverly Hills su već šest meseci rastavljeni, a videćemo da li će se veza između nje i njenog filmskog partnera obnoviti.

6 Responses

  1. Koliko znam Šaja ima verenicu/zenu. Bas zavidna novinarska etika. Nista bolje nego kod nas

  2. Klasika – sad kopaju prljav ves sveze razvedene zene. Dzaba vam ljudi, MF je zena i po, a s toliko iskusenja u surovom Holivudu ona je: vrlo brzo napravila neku karijeru, ostala svoja, otkad je poznata ovih 10ak godina imala je samo jednog jedinog muskarca, prihvatila njegovo dete kao svoje, udala se van medijskog prostora, rodila njihovu, u javnosti je samo na premijerama i konferencijama svojih filmova i humanitranim dogadjajima. Pa sta vise reci.

    Kraljice ne daj se !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI