Prati nas

Pratilac Miley Cyrus sa VMA (ponovo) iza rešetaka!

Šokantno

Pratilac Miley Cyrus sa VMA (ponovo) iza rešetaka!

Jesse zbog javnog eksponiranja završio iza rešetaka! (foto: Instagram)

Jesse zbog javnog eksponiranja završio iza rešetaka! (foto: Instagram)

Miley Cyrus podigla je veliku prašinu u avgustu, kada se na dodeli MTV VMA nagrada pojavila u pratnji beskućnika Jessa Helta. Trebalo je da taj čin podigne svest javnosti o broju i problemima mladih ljudi bez krova nad glavom, međutim, Jessu se eksponiranje u javnosti obilo o glavu – završio je iza rešetaka.

Naime, Jesse je još 2010. godine uhapšen nakon što je provalio u stan čoveka koga je optužio da mu je “prodao drogu lošeg kvaliteta”. Posle 30 dana, pušten je iz zatvora na uslovnu slobodu koju je prekršio 3 puta, nakon čega je ponovo bio hapšen. Verovali ili ne, ali ovaj šarmantni momak je od početka 2012. godine postao jedan od najtraženijih kriminalaca u okrugu Polk.

Heltova majka tvrdi da je Jesse svojevoljno postao beskućnik kada se preselio u Los Anđeles da bi policiji zavarao trag.

“Može da se vrati kući kad god poželi, uvek je dobrodošao. Ako mu je potrebna pomoć, pomoći ću mu. Uvek sam tu za njega”, rekla je Jessova majka.

Podsećanja radi, Cyrusova je Jessa upoznala dok je volontirala u My friends place, skloništu za mlade beskučnike. Nakon najnovijeg hapšenja, Miley javno brani Helta na društvenim mrežama, tvrdeći da je on jako dobra osoba, uprkos problemima sa zakonom.

J.V.M./Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. jj

  10/10/2014 at 7:05 pm

  Stvarno lepo od nje sto pomaze iako to ne mora da radi.Cak sam procitala da mu je ponudila da zivi u njenom domu ako nema gde da ode.Ona ga je upoznala dok je volontirala,nije mogla da zna da ima problema sa zakonom.U svemu ovde je mnogo vaznija poruka koju je ona htela da prenese,a to je da se treba pomoci beskucnicima,a ne samo ih gledati.

 2. Castles

  10/10/2014 at 7:07 pm

  A ja mislio lečio se na VMA…

 3. monika

  10/10/2014 at 8:59 pm

  Lepo je to sto je Majli pokusala da uradi,ali mogla je naci nekoga ko zaista nema gde da ode,a ne ovog kriminalca koji seta po ulicama da ga policija ne uhvati.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top