Prodaje se kišobran kojim je Britney Spears napala novinara 2007. godine

Objavljeno: 23.02. 09:32

(foto: Instagram/britneyspears)

(foto: Instagram/britneyspears)

Novinar kog je Britney Spears fizički napala tokom neslavnog nervnog sloma 2007. godine, pokušaće da proda kišobran kojim je pevačica nasrnula na njega.

Daniel Ramos je izjavio da je spreman da pola iznosa koji bi dobio prodajom pokloni humanitarnoj organizaciji po Britneynom izboru, mada se niko iz pevačicinog tima nije oglasio povodom potvrde ove informacije.

“Imala je jedan od lošijih trenutaka u svom životu. Na nesreću, on je dokumentovan”, rekao je Daniel za Broadly.

On je nakratko postavio oglas za prodaju pomenutog kišobrana na e-Bay-u 2007. godine, ali je ubrzo povukao predmet sa sajta.

Fanovi pop pevačice nisu zadovoljni ovom informacijom, budući da je od napada prošlo 10 godina i da je Britney uspela da se vrati na pravi put, te podsećanje na nemili incident nije ono što joj je sada potrebno.

Pevačica je 2007. godine doživela nervni slom i fizički se obračunala sa paparacom (foto: Pinterest)

Pevačica je 2007. godine doživela nervni slom i fizički se obračunala sa paparacom (foto: Pinterest)

Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.