Prati nas

Pušteni eksplicitni snimci iz tajne sobe Danijele i Zmaja, Gastoza i Zorice (VIDEO 18+)

Šokantno

Pušteni eksplicitni snimci iz tajne sobe Danijele i Zmaja, Gastoza i Zorice (VIDEO 18+)

 

parovi seks

Parovi 18+ (Foto: Screenshot)

Parovi su definitivno rijaliti za 18+! Produkcija je pustila takmičarima šta se zaista zbilo u tajnoj sobi između Zmaja od Šipova i Danijele Poplićanović, kao i Nenada Marinkovića Gastoza i Zorice Dukić, da bi potom Miljana Kulić posle svađe s Danijelom učinilo neočekivano.

Naime, prodkucija rijalitija je danas objavila snimak na kojem su Zmaj i Poplićanovićeva i više nego prsni, tako da ostali takmičeri više  ne moraju da nagađaju da li su njih dvoje bili intimni.

Pogledajte video (18+):

http://www.dailymotion.com/video/x3v8fkm_zmaj-i-danijela-keks-u-tajnoj-sobi-snimak-pleasse-no-kopy-by-rijaliti-srbija-itd_fun

A potom je pušten snimak sličnog sadržaja u kom su akteri bili Gastoz i Zorica.

http://www.dailymotion.com/video/x3v8nmm_gastoz-i-zorica-snimak-keks-by-rijaliti-srbija-ne-kopiraj-pleasse_fun

Međutim, tu nije kraj bludnim radnjama u Parovima. Kulićeva i Danijela su se posvađale, pa je starleta iz Niša rešila da imitria Popilićanovićevu tokom intimnog odnosa.

Pogledajte video:

http://www.dailymotion.com/video/x3v5gzd_miljana-popela-se-na-sto-i-simulirala-keks-u-direktnom-prenosu-by-rijaliti-srbija-ne-kopiraj-pleasse_fun


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. acko

  02. 03. 2016. at 13:37

  pa ljudi dokle vise?!?!?!?!

 2. Ana

  02. 03. 2016. at 15:21

  Covek da se zapita treba li praviti decu u ovako bolesnom drustvu…

 3. bbbbb

  02. 03. 2016. at 20:02

  Pa Ana zar se deca ne prave upravo ovako .Meni se nije dopalo sto je sve namesteno i vestacki ,moglo je to biti malo suptilnije i mnogo lepse.Pa i Cupa i Jelena su to isto radili na Farmi pa nista.

 4. Tyson

  08. 03. 2016. at 22:56

  PRODUKCIJO (i mali miš alkoholički Marić), zašto toliko tolerirate grube greške neandertalca, patološkog LAŽOVA, psihičkog bolesnika “miš” od Šipova??? Pa taj čovek je jedino za psihiatriju!!! Nema glasa i vrišti i kreći, zabranite mu pevanje! Vredja žene, cure, ma sve ljude na planeti. Ukoliko ga bilo ko nominuje, taj retard primitivni poludi a vokabular mu je zaista grozan!!! Dokle više da se sramotimo i blamiramo u regiji i svetu???

 5. Sretko

  09. 03. 2016. at 00:12

  GASTOZ je daleko najbolji u PAROVIMA po svemu! Momak je imao mnogo teško tj nikakvo detinjstvo i nikad baš nikad nije zbog toga kukao, za razliku od pokvarene Senade Mace, ali je ipak postao dobar čovek, koji obečava. GASTOZ je duhovit-šoumen, peva, igra gitaru, pravi je šarmer, dobar je čovek i pošten i korektan, poštuje starije (osim LAŽOVKE Vesne, koja ga proziva sa BI-sexualac), priča 5 jezika, mnogo je bistar momak za samo 23 godine. Uhvati koju god želi devojku, nije bitno kakva je ukoliko je poželi, momak zna svoj posao. Pa neče se oženiti sada tek sa 23 godine, život je pred njim. Ok je sve ali ovu pokvarenu babu Zoricu (7 godina stariju) mora da ostavi na miru i što dalje od nje, ukoliko stvarno želi a i može osvojiti DUPLU KRUNU!?

 6. Brendon

  24. 03. 2016. at 21:26

  IRVASKA je 60 kg PREDEBELA samozvana “mafijaška tetka” i ZLO ZLA ili Vesna LAŽOVKA. Istina je da ti je Miljana Kulić čerka ali je se stidiš i dala si je na osvajanje: Stidiš se i svoje bolesne majke, koji si pre 4 godine nepokretnu oterala od kuće?!? A i zadužena si do guše i traže te zelenaši!!! A onda TI SMOR lažeš i smišljaš neistine o okučanima, halooooo LAŽLJIVA LUZERKO!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top