Prati nas

RiRi drogirana kao Amy?

Šokantno

RiRi drogirana kao Amy?

Pop senzacija Rihanna, koju poslednjih meseci prate priče da se opija i drogira, nastupila je na tradicionalnom Jingle Bell Ball koncertu u londonskoj O2 Areni.

Pevačica je pevala skoro sve svoje hitove, od Umbrella pa do najnovijeg We Found Love, a na sceni se pojavila u kratkoj majici, zavezanom ešarpom i plavom perikom. Ono što je zabrinulo sve njene fanove, ali i sve koji su pratili nastup jeste da Rihanna nije otpevala polovinu teksta pesama, a bila je i vidno dekoncentrisana na sceni.

Odmah su se pojavili i komentari da je Rihanna bila ne samo pijana, već i drogirana, te da se zbog toga teturala po sceni i odbijala da peva tekstove svojih hitova, zapravo, neki od snimaka koje ćete pogledati liče na snimke Amy Winehouse na njenom poslednjem nastupu. Da li je u pitanju umor ili alkohol i droga, procenite sami. Šta vi kažete, da li pevačici definitivno treba odmor?

Loading...


52 komentara

52 Comments

  1. Nicol ♥

    11/12/2011 at 3:44 pm

    Ne znamo mi kako je imati toliko para. Duboko razmislite. verovatno biste i vi probali tako nesto. Tolika popularnost je zlo. nije normalno

  2. Nicol ♥

    11/12/2011 at 3:49 pm

    Meni je iskreno zao nje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top