in

Sara Jovanović ambasadorka novih ROSAL Lip Balmova


ROSAL Lip Balm (INK)REDIBLE COLORS
ROSAL Lip Balm (INK)REDIBLE COLORS

Iz maštovite Atlanticove male tvornice lepote lansirana je nova linija sa dva nova proizvoda za trendi look.

Nova linija (INK)REDIBLE COLORS dolazi u dve čarobne nijanse sa dugotrajnim pigmentom.

Ove jedinstvene negujuće formulacije s dugotrajnom postojanom bojom savršeni su dodatak make-upu!

ROSAL Lip Balm MORNING ROSE sa ružičastim pigmentom ostavlja dugotrajan, zavodljiv trag na usnama. ROSAL Lip Balm MORNING ROSE za ljupke ružičaste usne u svakom trenutku.

Ljubičasti pgment ROSAL Lip Balm VIOLET TOUCH-a ostavlja dugotrajan, zavodljiv trag na usnama, ROSAL Lip Balm VIOLET TOUCH za neodoljive i privlačne usne.

Bogata prirodna ulja koja obasipaju nove ROSAL Lip Balmove daju usnama blistavu mekoću i negovan izgled. ROSAL Lip Balm MORNING ROSE sa ekstraktom nara, a VIOLET TOUCH obogaćen uljem koštica grožđa neguju usne, dajući im potrebnu mekoću i vlažnost . Mirisan Shea butter hrani suvu kožu usana , a kombinacija vitamina A i E štite je od ponovnog isušivanja. Bez parabena, konzervansa i mineralnih ulja.

Pop zvezda Sara Jovanović nametnula se kao idealan izbor za ambasadorku Rosala, brenda koji je okrenut mladim devojkama. Sara se brzo izdvojila svojim neverovatnim talentom i stavom i brzo postala miljenica svih generacija, a pravi uzor za devojčice.

Osim fantastičnog glasa, Sarin zaštini znak su njene usne i strast prema šminkanju. Od sada, Sara usne neguje i ulepšava Rosal Lip Balmovima. Kaže da su joj omiljeni Morning Rose i Violet Touch, ali da ima celu kolekciju balmova za svakodnevnu negu i da ih menja u zavisnosti od efekta koji želi da postigne.

 

(INK)REDIBLE COLOR je naziv nove linije pigmentiranih lip balmova i naziv cele kampanje (INK)REDIBLE čiji proizvodi osim svoje primarne nege iz zaštite imaju i dekorativni element – svoju dugotrajnu i postojanu boju, čime ROSAL predstavlja jedan potpuno novi smer za Lip Balm.
S ponosom se može reći da ovim projektom stojimo ispred svoje konkurencije jer se ulazi u potpuno novi segment u kategoriji proizvoda.
Težnja linije (INK)REDIBLE COLORS je bila kroz dva pigmenta predstavi vizualno dva ideala lepote koje ima svaka žena od 15 do 50 godina.
Jedan je sveža, prozračna lepota, MORNING ROSE, koju smo poistovetili sa momentom kada jutarnja ruža pod zracima sunca otvara svoje prve latice. Drugi pravac kampanje, VIOLET TOUCH, lepota žene koja je glamurozna i otmena.