Prati nas

Severina demantovala razvod sa Igorom Kojićem

Vesti

Severina demantovala razvod sa Igorom Kojićem

Pisalo se da je Igor besan zbog novih fotografija

Uprkos spekulisanju i pisanju domaćih medija da je brak Severine i Igora Kojića u krizi zbog novih skandaloznih fotografija popularne pevačice koje su ugledale svetlost dana, poznati par i dalje uživa u ljubavi.

Pomenute fotografije su jako uticale na Severinu, a ako je suditi po rečima njenog menadžera Severinin bivši suprug, Milan Popović, preti da će joj zbog golišavih fotografija oduzeti starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Ipak, čini se da skandal nije uticao na njen odnos sa Igorom.

To je potvrila i najnovijom objavom na Istagramu, gde poznati bračni par zaljubljeno pozira pred objektivom. Ispod fotografije je kratko napisala ‘Mi’ sa emodžijem srca.

Mediji su prethodnih nedelja izveštavali da je Igor pobesneo kada je video nove fotografije i da je momentalno napustio stan. U pojedinim člancima se spominje i da već neko vreme spava u hotelu i da ozbiljno razmišlja o razvodu.loading...
1 komentar

1 komentar

  1. bugi

    16. 10. 2018. at 08:28

    Igore setis se samo da su Severinu jebali najmanje njih dvadeset i da je gutala spermu ,a ti se ljubis sa kurvom ahahaha .Pusacica kurceva.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top