Prati nas

Severina i Igor Kojić ne žive zajedno?

Vesti

Severina i Igor Kojić ne žive zajedno?

Uprkos tome što je Severina fotografijom demantovala da se razvodi od Igora Kojića, domaći mediji nastavljaju da pišu o krahu ljubavi poznatog para.

Igor je, navodno, rešio da se više ne vraća u Zagreb nakon svađe sa suprugom zbog koje se njih dvoje navodno razvode, tvrdi izvor. On se nedavno pozdravio s pojedinim prijateljima i najavio povratak u Beograd, svoj rodni grad koji je napustio pre tri godine kada je oženio hrvatsku zvezdu.

“Igor i Seve već neko vreme ne funkcionišu baš najbolje. Slava Igorovog oca Dragana Kojića Kebe je poremetila njihov odnos, a kulminacija se dogodila kada se Seve nije pojavila na koncertu svog svekra. Tog dana ona i Igor su se usput još jednom posvađali i ona se vratila s pola puta za Zagreb. On se jako naljutio i rešio je da ostane u Beogradu pa se javio nekim prijateljima i rekao im da se ne vraća u Hrvatsku,” kaže izvor za beogradske medije.

View this post on Instagram

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina je na dan Kebinog koncerta 4. decembra imala u Zagrebu ročište sa ocem njenog sina Milanom Popovićem. Iako je krenula u Beograd, nova svađa sa Igorom se desila preko telefona tokom puta, pa se Seve samo okrenula i vratila u Hrvatsku i ispalila Kebu.

Njih dvoje se još uvek ne oglašavaju ovim povodom, kao ni Keba koji je nakon sjajnog koncerta u Beogradu otputovao na nastupe u Bugarskoj.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay