Prati nas

Severina i Igor Kojić snimili film

Vesti

Severina i Igor Kojić snimili film

Pevačica i njen suprug udružili snage

Popularni bračni par Severina i Igor Kojić ovog leta su udružili snage u zajedničkom projektu. Naime, oni su snimili film pod nazivom Poslednji Srbin u Hrvatskoj, koji bi u bioskopima trebalo da se pojavi naredne godine.

Uloga hrvatske zvezde i njenog supruga u ovom projektu držana je u potpunoj tajnosti do samog kraja, jer su producenti na taj način želeli da izbegnu sve kontroverze i moguće probleme ako informacija dospe u javnost. Zasad nije poznato koji lik pevačica tumači u filmu, ali se zna da Igor glumi zombija.

Naime, kako otkriva producent Miroslav Mogorović, u pitanju je zombie komedija.

‘’Film je uglavnom produciran u Hrvatskoj, mi smo manjinski učestvovali u tome. Film je podržao Filmski centar Srbije, u pitanju je zombi komedija i reditelj je Predrag Ličina. Snimanje je završeno, ali mi u ovoj fazi nećemo davati više informacija od ovoga što sam vam rekao. Još nije gotova montaža, pa zato nećemo preliminarno da govorimo o detaljima. Premijera će biti iduće godine, pre toga planirana je velika kampanja’’, rekao je za Kurir.

U filmu, prema najavama reditelja, glume Sergej Trifunović, Krešimir Mikić i Bojan Navojec, kao i Jadranka Matković, koja je za hrvatske medije rekla da joj je bilo super da radi s mladim ljudima, a da je svoje scene snimala tri dana na pustoj poljani kraj Velike Mlake.
1 komentar

1 komentar

  1. k

    31. 08. 2018. at 12:35

    zombi komedija? Koje je to zanr pobogu?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top