Prati nas

Severina traži pomoć stručnjaka iz Amerike da zatrudni

Vesti

Severina traži pomoć stručnjaka iz Amerike da zatrudni

”Teško im je, žele sve da probaju kako bi imali decu, ali su optimisti”

Severina je već imala spontani pobačaj Instagram

Severina i Igor Kojić dugo pokušavaju da prošire porodicu. Pevačica se 2016. godine podvrgla vantelesnoj oplodnji, ali nakon spontanog pobačaja ne uspeva ponovo da ostane u drugom stanju. Zato su potražili pomoć u jednoj od najpoznatijih klinika za plodnost i veštačku oplodnju koja se nalazi u Los Anđelesu.

”Pošto su očajni što nikako ne mogu da dobiju bebu, Severina i Igor su se obratili privatnoj bolnici u Americi, u kojoj su spas pronašle i mnoge poznate face iz Holivuda. Oni su do ovih stručnjaka došli uz pomoć Igorove sestre Nataše Kojić, koja tamo živi. Spakovali su kofere i otputovali kod nje, kako bi zatim otišli na kliniku na dodatne preglede. Kad završe sve analize, znaće da li će ići na neke terapije ili veštačku oplodnju’’, otkriva dobro obavešten izvor.

‘’Teško im je, žele sve da probaju kako bi imali decu, ali su optimisti. S obzirom na to da američka klinika ima visok procenat uspešnosti lečenja neplodnosti, uzdaju se u to. Za apsolutnu sreću im fali samo jedna beba, pa se nadaju da će do kraja godine Seve biti trudna. I njihove porodice su im velika podrška u tome, a Kojićevi ne žale novca na preglede i lekare, samo da uspeju’’, priča izvor za Informer.

Pevačica je čak pokušala i alternativnu medicinu, pa je posećivala homeopatu, ali ni to je nije dovelo do trudnoće. Ona ide i na redovne kontrole kod nutricioniste, s kojim se savetuje u vezi sa pravilnom ishranom. Uglavnom jede ribu, bareno povrće i sveže voće, a i njen suprug se priključio ovoj dijeti.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top