Prati nas

Severina u depresiji zbog obnaženih fotografija

Vesti

Severina u depresiji zbog obnaženih fotografija

Pevačica Severina Kojić prolazi kroz težak period otkako se treći put u žiži javnosti našla zbog skandala sa golim fotografijama, ne izlazi nigde i u teškoj je depresiji.

“Otkako su osvanule fotografije na kojima Severina pozira gola po ko zna koji put, Kojićka je otkazala većinu nastupa koji su bili planirani za oktobar mesec, a na kojima je zakazala druženje sa fanovima u zemljama širom regiona,” piše Srpski telegraf.

“Stalno govori kako će je svi gledati ispod oka čim proviri napolje i kako će je osuđivati. Slabo jede, a dan provodi zabarikadirana u kući i vidno neraspoložena. Prošli put se i nije toliko potresla kada su isplivale gole fotografije, ali sada shvata da njen sin brzo odrasta i da će kad-tad morati da se suoči sa činjenicom da će ga mnogi prozivati zbog toga što mu se majka neprestano slika gola i ko zna kome sve šalje svoje obnažene fotografije,” priča dobro obavešten izvor i nastavlja:

“jednom trenutku se uplašila i za stabilnost svog braka jer je svesna činjenice da je njen suprug Igor Kojić, ali i čitava njegova familija, ponovo pod veliki pritiskom, što od medija, što zbog činjenice da ih svi naokolo pljuju, pa se plaši da njenom suprugu ne bude u jednom trenutku dosta svega i da ne odluči da naprasno stavi tačku na brak s njom. To je u više navrata bojažljivo Igoru i rekla, a on bi je zagrlio i rekao da u ovakvim trenucima treba da ostanu jači nego ikada i da će ostati uz nju šta god da se dogodi.”

Severina se u javnosti se nije oglašavala niti davala bilo kakve komentare vezane za čitavu situaciju.loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Antonio Cassano

    07. 10. 2018. at 15:22

    Toliko je potresena da je sinoc nastupala u Cirihu ..mogu reci da se videlo na njoj da je jako depresivna oslabila ..ne jede ne pije ne peva ..😂🤣😂🤣😂

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top