Prati nas

Sindi tukla muža pred ćerkom?!

Šokantno

Sindi tukla muža pred ćerkom?!

Nasrnula na muža zbog ćerke?!

Nasrnula na muža zbog ćerke?!

 

Bivša Modelsica i učesnica rijalitija Veliki brat Ivana Stamenković Sindi i njen bivši suprug Nikola Pavlović svojevremeno su imali fizički sukob, kada je Ivana napala svog bivšeg muža i fasciklom htela da ga ubode u vrat, piše današnji Kurir.

Sve se dešavalo ispred Nikoline zgrade u Novom Beogradu, u trenutku primopredaje male Petre, a incident su zabeležile sigurnosne kamere koje su postavili stanari.

“Nikola je u tom trenutku držao Petru u rukama, a Ivana je kod sebe imala fascikl. Sve se dešavalo ispred Pavlovićeve zgrade. Prvo su se svađali i raspravljali, Ivana je glasno vikala, a onda je u jednom momentu počela da udara bivšeg supruga, koji je u naručju sve vreme držao njihovu ćerku. U jednom momentu Ivana je fasciklom pokušala da ga ubode u vrat, a on je jednom rukom pokušavao da se odbrani. Nastavili su da se svađaju, a zatim je počela da ga gazi po nogama. U tom momentu između njih je stala Ivanina sestra, bivša poslanica Nevena Adžemović, i počela je da ih razdvaja, sklonila je Stamenkovićevu u stranu kako ne bi došlo do teških povreda. Petra je bila veoma uznemirena. Sve to su zabeležile sigurnosne kamere koje su postavili stanari zgrade u kojoj živi Pavlović”, izjavio je izvor.

“Nemojte me zvati za te stvari. Neću to da komentarišem”, bio je kratak Pavlović, dok je Ivana rekla da su se samo raspravljali. “Samo smo se raspravljali jer je odbio da uzme lekove za dete koje sam tog momenta donela. Nije želeo da daje terapiju koju je lekar prepisao i to je razlog zbog kojeg smo se žestoko raspravljali.”

Redakcija Tracara.com
Foto: Facebook11 komentara

11 Comments

 1. my_chick_bad

  31/07/2014 at 1:25 pm

  i treba,nadam se da ga je ubila od batina

 2. Lady Gaga

  31/07/2014 at 1:41 pm

  Tu fukaru je trebala da odere od batina.

 3. pifi

  31/07/2014 at 2:08 pm

  Udri govedo!!! XD

 4. www

  31/07/2014 at 3:42 pm

  JADNO DETE PORED MAJKE PROSTITUTKE

 5. ...

  31/07/2014 at 3:47 pm

  Devojke se udaju za pare pa se svaka razvede posle godinu, dve,tri…a deca najviše ispaštaju. To su strašne traume za njih.

 6. šio mi ga đura

  31/07/2014 at 3:52 pm

  dosta vise o ovoj, neka peva ‘pare,pare,pare’ jer joj je to jedino bitno u zivotu. ceo bg zna koliko je jeftina, svako je mogao da je ima ko je imao iole u dzepu. raspala modelsica

 7. kkk

  31/07/2014 at 3:56 pm

  koliko se pucila na svakoj slici, sad da je covek ne prepozna na ovoj. jadno dete pored takvih roditelja jer za svadju je potrebno dvoje, prema tome osudjujem ih oboje a deteta mi je zao

 8. zana

  31/07/2014 at 4:47 pm

  Ma ganci biznis! Stoka neodgojena, napaljena droca i baraba, pa stvaraju djecu! Zao mi je malenog aldjelka jer ncim ovakve retarde nije zasluzila. On nije covijek sto se usudio dizati ruku na zenu, grozno i jadno. Netreba da je odgaja al netreba ni ova fukara, ko je nije pitao nije ni dobio! Fuj.Fujjjjj bez morala i samopostovanja. i poslje Srbija bleji u ovakve dronfulje i vidi u njima idole!!!! Socijalna sluzba da sto prije ntervenise i da dijete dodijeli nekoj normalno porodici koji ce je cijeniti i dati joj pravu sliku sretne porodice.

 9. Maja

  31/07/2014 at 5:28 pm

  Ovako.. Clanak je napisan da ocrni Ivanu. Pavlovic je olos… Vratite vise dete majci budaletine !!!!!!

 10. whosyourdaddy

  01/08/2014 at 12:26 pm

  pa to je strasno…. dete trebda da ima jedno pravo…pravo na gazdu!

 11. yes

  02/08/2014 at 8:13 pm

  Ona je pokazala koliko je zla u VB!!!!! Žena je odvratnaaaaaaaa i teška ko zemlja. Zmijetina………Malu što dalje od nje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top