Prati nas

Skandal: Vlada UK-a odbija da da 17 miliona koje je Ariana skupila za žrtve Mančestera

Šokantno

Skandal: Vlada UK-a odbija da da 17 miliona koje je Ariana skupila za žrtve Mančestera

Ove godine se dogodila prava tragedija kada je na koncertu Ariane Grande, zbog terorističnog napada živote izgubilo 21 osoba. Pošto je želela da izađe u susret svojim fanovima i porodicama žrtava, pevačica je organizovala dobrotvorni koncert One Love Manchester, kojim je prikupila čak 17 miliona futni. Međutim, danas, šest meseci nakon tragedije, vlada Engleske je isplatila samo 5 miliona žrtvama napada, a ostatak zadržala za svoje potrebe.

Da stvar bude još gora, vlada odbija da plati ostalih 12 miliona, jer kako kažu, nije razumno potrošiti svih 17 miliona na žrtve napada. Još uvek se ne zna na šta je tačno potrošena ostala suma, ali se pretpostavlja da je vlada ostatak novca usmerila na druge troškove, uključujući školstvo, zdravstvo ali i novogodišnju dekoraciju.

Nakon što je ova vest obišla svet, fandom mlade pevačice se udružio i napravio #JusticeForManchester, kako bi se izborili da sav novac koji je Ari, zajedno sa ostalim zvezdama, zaradila ode svim žrtvama napada u Mančesteru, kao što je to i planirano.


1 komentar

1 komentar

  1. mizza

    30. 11. 2017. at 20:39

    Svasta. Koncert je imao namenu i novac treba biti prosledjen onima zbog kojih je sve to organizovano. United Kindom je barem drzava I sveta sramota da svojataju pare kao da su siromasni i zeljni

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top