SMS prepiska Milice Dabović i Simona oko 100.00 evra (FOTO)

Objavljeno: 22.02. 20:59

Milica i Simon bili su godinu i po dana u vezi (foto: Instagram.com/milicamrvica)

Milica i Simon bili su godinu i po dana u vezi (foto: Instagram.com/milicamrvica)

Milica Dabović je, po sopstvenom priznanju, godinu i po dana trpela nasilničko ponašanje bivšeg dečka Simona Šiklića, koji je od košarkašice stalno uzimao novac te joj je ostao dužan više 100.000 evra.

Sukob bivših ljubavnika dobio je pre dva dana tragični obrt kada je bivša sportiskinja prijavila Simona policiji zbog nanošenja telesnih povreda, a kako je otkrila, on je davio i šamarao kada je došao u njen stan da pokupi svoje stvari.

Dabovićeva je danas u intervjuu za Blic otkrila detalje veze u kojoj je od početka bila žrtva nasilja. “Samo sam ga molila da mi vrati novac koji mi otkada se zabavljamo uzima i troši. Samo sam ga to molila. To je negde oko 100.000 evra, uzeo mi je sat koji sam platila, auto, bankovnu karticu, a keš koji sam imala u novčaniku je redovno uzimao”, izjavila je Milica.

Puls je objavio i snimke sms prepiske između košarkašice i njenog bivšeg dečka u kojoj ona od njega traži da joj vrati novac.

(foto: Puls)

(foto: Puls)

(foto: Puls)

(foto: Puls)

(foto: Puls)

(foto: Puls)

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...