Prati nas

Sprečen incident: Isplaniran napad na koncert Bajage u Hrvatskoj

Šokantno

Sprečen incident: Isplaniran napad na koncert Bajage u Hrvatskoj

Bajaga je sinoć nastupao na hrvatskom festivalu San sustipanske noći. Međutim, brojni fanovi nisu bili zadovoljni odlukom organizatora da dovedu srpskog rokera, te su isplanirali napad na koncert. Hvala Bogu, nesreća je na vreme izbegnuta.

Kako prenose hrvatski mediji, pre koncerta se okupilo između 150 i 200 huligana, čija je namera bila da prekinu koncert. Želeli su da u publiku bace signalnu reketu, suzavac, topovski udar ili bilo šta drugo što bi izazvao haos među posetiocima.

Policija je na vreme sprečila incident. Njihova vozila su blokirala put, a ispred ulaza je bilo desetak interventnih policajaca sa punom opremom. Policajci su mislili na sve, pa su angažovali i policijsko plovilo i tako sprečili potencijalni napad sa vode.

Huligani su u jednom trenutku krenuli prema masi, ali čim su videli ogromno obezbeđenje povukli su se bez razmišljanja, te je koncert održan bez incidenta.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Sunny

    14. 07. 2017. at 09:54

    Brane evropske ‘vrednosti’ ‘huligani’??lol Ne treba im zameriti. Taj Bajaga to peva peva ratne pesme o safirima, to o nekim Tamarama…

  2. Sramota

    14. 07. 2017. at 10:44

    HVALA BOGU? to vam je recenica u tekstu? HVALA BOGU? Da li ste vi uopste zavrsili novinarstvo?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top