Prati nas

Voditelj na poklon dobio apartman!

Foto

Voditelj na poklon dobio apartman!

Vlada Stanojevic (2)

TV voditelj Vladimir Stanojević dobio je na poklon apartman u hotelu Sherator Miramar Resort u elitnom letovalištu na Crvenom moru – El Guna, čije je promotivno lice. Vlada je u poslednjih nekoliko meseci, veoma uspešno promovisao Crveno more i El Gunu, a broj turista iz Srbije i regiona u ovom gradiću znatno se povećao, pa je usledio i poklon od menadžmenta letovališta.

“Prošle nedelje sam dva dana proveo tamo, kada su me i obavestili o svemu, i slagao bih ako kažem da sam očekivao ovakav poklon. Često zbog posla idem u El Gunu, i zaista je bajkovito, a ubuduće ću sa sobom da vodim i prijatelje,” kaže Vladimir i dodaje da je, bez obzira na škakljive medijske izveštaje, bezbednosna situacija u egipatskim letovalištima i više nego dobra.

Vlada Stanojevic (1)

Stanojević je kao i obično, iz Beograda leteo u biznis klasi Turkish Airlinesa, a tokom pauze u Cip laundžu na aerodromu Ataturk u Istanbulu, uživao je u najboljim vinima, turskim specijalitetima, ali i mini golfu, masaži ramena, i svim drugim pogodnostima koje pruža ovaj impresivni lounge.

P.Ž./Tračara2 komentara

2 Comments

  1. skandalka

    04/02/2014 at 11:53 am

    Iritantne li spodobe. Pih… Taj apartman, da li je to poklon od ljubavnika ili…?

  2. Lidija

    05/02/2014 at 9:29 am

    Hajde malo da pričamo o elitnoj prostituciji…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top