Connect with us

Zbog hakera joj otkazali gostovanje u emisiji!

Šokantno

Zbog hakera joj otkazali gostovanje u emisiji!

Dvostruki standardi u Holivudu ( foto: Complex )

Dvostruki standardi u Holivudu ( foto: Complex )

Iako je već najavljeno da će se Amy Adams pojaviti u emisiji Today Show intervju je otkazan jer je došlo do nesuglasica između glumice i producenata ovog TV šou programa.

Nesuglasice su počele jer Amy nije želela da razgovara o hakerskom skandalu vezanom za kompaniju Sony koji potresa celu Ameriku.

“Today Show je program koji je vezan za vesti i mi ne dopuštamo da gosti postavljaju granice u tome šta možemo, a šta ne možemo da ih pitamo, posebno kada se radi o nečemu jako bitnom što zanima publiku”, stoji u saopštenju ove emisije.

Naime, 40-godišnja glumica, kao i njena koleginica Jennifer Lawrence, našla se na udaru medija nakon što su hakeri objavili deo poverljivih informacija do kojih su došli, a koje su vezane za isuviše veliku razliku u honoraru koje su one dobile za film Američka prevara u odnosu na Bradley Coopera.

Da ironija bude veća, dvostruki standardi koji idu u prilog ovom glumcu su se pokazali i u Today Showu, jer se i on pojavio u ovoj emisiji, ali nije morao da odgovara na pitanja vezana za hakerski skandal.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top