Search
Close this search box.

Pogledajte: Naj… novogodišnje čestitke poznatih!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poznate ličnosti imaju zanimljivu tradiciju – svake godine svojim prijateljima šalju zanimljive novogodišnje čestitke, kojima im čestitaju praznike. Iako su ranije pribegavali klasičnim fotografijama – porodična atmosfera ispod jelke – iz godine u godinu čestitke su sve kreativnije i interesantnije. Pogledajte najbolje, ali i najbizarnije čestitke poznatih.
Ponosni otac Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy okupio je svu svoju decu (a ima ih!) kako bi napravili Božićnu čestitku koja odiše porodičnim duhom. I dok su momci izabrali jednostavne crno-bele kombinacije, devojčice su rešile da monotoniju razbiju crvenim mašnama. Ellen DeGeneres i njena žena Portia DeRossi inspiraciju u svojoj prazničnoj čestitki pronašle su, ni manje ni više nego u spotu Kanye Westa Bound 2 u kome se pojavljuje sa Kim Kardashian. Na čestitki piše Bound for a Merry Christmas. Porodica Kardashian svake godine napravi veliku veštu tokom slikanja za čestitku, a ove godine David LaChapelle je odradio sjajnu stvar. hugh-hefner-christmas-card
Hugh Hefner i Crystal Harris odlučili su se za svedenu varijantu čestitke, no ono što je interesantno na istoj je da stoji i „potpis“ njihovog psa Charlia! Kendra Wilkinson Kad smo već kod Playboya, bivša zečica – sada majka i rijaliti zvezda Kendra Wilkinson, praznike je čestitala u društvu muža Hanka i sina Hanka Basketta IV, koji je obukao Spiderman odelo. fergie Fergie i Josh Duhamel odabrali su interesantan način da čestitaju praznike prijateljima – a moramo da primetimo da je za Joshove mišiće više nego zaslužan – Photoshop! janet jackson Janet Jackson zna da se ponekad obuče kao novogodišnja jelka, te se nije trudila da ukrašava svoju čestitku, već je na istu stavila – samo sebe. SPL464823_001 Barack i Michelle Obama su 2012. godine prijateljima poslali čestitku na kojoj se porodični pas Bo igra ispred Bele kuće na snegu, dok su potpisi svih članova porodice na unutrašnjoj strani čestitke. snoop dogg Snoop Dogg je protekli Božić čestitao u svom stilu :) paris hilton Samo ćemo reći – jedna je Paris!

POSLEDNJE VESTI