Search
Close this search box.

Pobednik ‘X Factora’ dobio otkaz zbog teksta pesme!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pobednik britanskog X Factora James Arthur izbačen je iz izdavačke kuće SyCo record, čiji je vlasnik Simon Cowell. James je, navodno, preterao sa tekstom svog novog singla u kome poziva na terorizam i korišćenje droge.
Ovo je samo još od brojnih skandala zbog kojih je Cowell izgubio strpljenje i rešio da da otkaz ovom pevaču. „James je autodestruktivan. Svojim postupcima sebi samo odmaže u karijeri. Kao da je želeo da ga isteraju iz izdavačke kuće“, priča izvor britanskog tabloida The Sun. „Simon i SyCo produkcija su bili izuzetno popustljivi prema pobedniku X Factora, ali sada im je svega dosta.“
U tekstu njegove nove pesme Follow The Leader, Arthur peva kako će nekome „razbucati porodicu kao da je terorista“ a u jednom stihu kaže kako travu puši po ceo dan. Ipak, pevač se putem Twittera oglasio i demantovao da pesmom promoviše loše životne navike, kazavši da je sporan stih o terorizmu zapravo citat iz pisma jednog fana, koje je stiglo na njegovu adresu. James Arthur nije stran skandalima. Više puta je javno kritikovao svoj PR tim a bio je na udaru medija zbog homofobičnih stihova. Simon Cowell mu je nedavno putem štampe poručio da mora da začepi i počne da snima pesme.
P.Ž./Tračara

POSLEDNJE VESTI