Search
Close this search box.

Stravična ispovest: Sylvester Stallone primorao devojčicu na grupni seks

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pojavio se još jedan skandal koji je potresao Holivud. Ovog puta su sve oči uprete u legendarnog glumca Sylvestera Stallonea, kada su u javnost isplivali policijski izveštaji, u kojima piše da je pre nekoliko decenija primorao maloletnicu na grupni seks.

U izveštaju se nalazi svedočenje tada 16 godišnje devojčice, koja tvrdi da ju je 40-godišnji Stallone primorao na grupni seks. Međutim, optužnica nikada nije podignuta. U dokumentu piše da je devojčica tada sa porodičnim prijateljima bila u hotelu u kom su snimani kadrovi filma Over the Top, gde je upoznala glumca. Prvog dana ga je zamolila za autogram, a Stallone je nju i njene drugarice poljubio u obraz.

Horor počinje sledećeg dana kada je se ponovo vratila po drugi autogram, a tamo ju je dočekao glumčev telogranitelj koji ju je pitao da li bi se protivila Staloneovom udvaranju. Kako je dobio negativan odgovor, pustio ju je u njegovu sobu.

Devojčica je priznala da je tada dobrovoljno imala seks sa glumačkom legendom. U detaljnom izveštaju piše:

„Nije mogao da uđe u mene i rekao mi je da sam jako uska. Onda me pitao da li sam ikada imala seks s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranitelja koji se skrivao u kupatilu da nam se pridruži“, ispričala je devojčica.

Ona tvrdi da ju je Stallone naterao da telohranitelju pruži oralni seks dok joj je držao glavu, nakon čega je i telohranitelj imao seks sa njom. A kada se sve završilo, glumac joj je zapratio:

„Rekao mi je da su obojica oženjeni i da će me, kaže li nekom šta se dogodilo, prebiti“, priča devojčica i dodaje da zlostavljanje nije odmah prijavila jer je bila uplašena.

„Bilo mi je dobro dok sam bila sama sa Staloneom, ali onda je došao telohranitelj i mnogo sam se uplašila. Ništa što se dalje dogodilo nije bila moja želja, ali mislila sam da nemam izbora“, otkrila je devojka policiji.

Osim ovog, pojavio se još jedan dokument, koji otkriva da je godinu dana nakon ovog zlostavljanja, glumac optužen i da je seksualno iskorišćavao svoju polusestru. Glumac joj je tada isplatio dva miliona dolara, a sve do smrti joj je uplaćivao 16.000 dolara mesečno.

POSLEDNJE VESTI