Prati nas
Ana i Rasta se sporazumno razvode

Život

Advokat potvrdio: Ana Nikolić i Rasta se sporazumno razvode

Porodični advokat Borivoje Borović otkriva da su Ana i Rasta definitivno odlučili da stave tačku na svoju ljubavnu priču

Već godinu dana pop zvezda Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta, pričaju o tome kako će da se razvedu. U međuvremenu su se nekoliko puta mirili i svađali, pa su mnogi mislili da će par na kraju ipak ostati zajedno.

Međutim, njihov porodični advokat Borivoje Borović otkriva da su Ana i Rasta definitivno odlučili da stave tačku na svoju ljubavnu priču.

On otkriva da su svi papiri za razvod slavnog para spremni i da se samo čeka još koji dan, da se oboje vrate sa putovanja, kako bi svojim potpisima okončali brakorazvodnu parnicu.

“U pitanju je sporazumni razvod braka. Ana je tražila da starateljstvo nad ćerkom Tarom pripadne njoj, s tim što će otac imati prava da je viđa kada god poželi. Što se tiče alimentacije, Stefan će plaćati onoliko novca koliko proceni da može, a Ana oko toga neće praviti pitanje,” kazao je advokat Borović.

On dodaje i to da Ana i Tara ostaju u zajedničkom stanu na Voždovcu, dok će Rasta živeti u drugom stanu, a u vezi sa kućom koja je u izgradnji, advokat otkriva da o tome nije bilo reči.

Takođe, Borović tvrdi da čitava brakorazvodna parnica prolazi vrlo civilizovano o ne isključuje mogućnost da se par ponovo pomiri.

“Očigledno je da postoji razlika u naravima, ali o svemu uspevaju da razgovaraju bez ikakve drame. Nikad se ne zna šta će biti. Već smo jednom napravili sporazum o razvodu, pa su se njih dvoje pomirili. Uvek postoji mogućnost da ponovo bude tako,” smatra on.

1 komentar

1 komentar

  1. siki

    20. 11. 2018. at 20:34

    Ja ne razumem kakav je to advokat kad sme sve ovako da isprica za novine

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top