Aguilera na udaru glumice koja je bila njen fan

Na udaru bivšeg fana! (foto: UsWeekly)
Na udaru bivšeg fana! (foto: UsWeekly)

Nakon što je glumica Valerie Bertinelli prozvala Christinu Aguileru zbog umišljenog ponašanja dive ova pevačica je postala predmet pisanja brojnih tabloida i internet portala. A Xtina je imala veoma kreativan odgovor na to.

“Ranije sam bila veliki fan Christine Aguilere”, priznala je Valerie, “Bila sam veoma ushićena kada sam je videla pre nekoliko godina na koncertu Van Halena. Prišla sam joj i izrazila svoje divljenje uz reči da je sjajna pevačica. Ona mi je na to odgovorila nadobudno u stilu: ‘Da, pa šta s tim?’ To je bio hladan tuš za mene. Kučko, ja sam tvoj fan. Zar ne možeš da budeš fina prema meni?”

Ova glumica se podsmehnula i Aguilerinoj karijeri koja je, po njenom mišljenju, u konstantnom padu i dodala da više i ne želi da kupi njen CD.

“A mnogo važnije vesti su…”

Veliki broj štampanih i elektronskih medija je preneo njene negativne komentare, ali Christina ne smatra da treba da odgovara na te besmislice. Nasuprot tome, ona je objavila fotografiju iz studija na kojoj očigledno sprema pesme za novi album, a sve je ironično propratila rečima: “A mnogo važnije vesti su…”

U pravu si, Xtina, mnogo više bismo voleli da čujemo nove pesme nego novi skandal.

Povezane vesti