Akon: ‘Kletva Kardashianki’ je kriva za psihičko stanje Kanye Westa

Akon veruje da je za narušeno psihičko zdravlje Kanye Westa kriva ‘kletva Kardsahianki’ (foto: Wenn)

Reper Akon smatra da je Kanye West pao pod ‘kletvu klana Kardashian’. West je početkom nedelje hospitalizovan zbog iscrpljenosti i njegov kolega ‘ne može da porekne da to možda ima neke veze sa tim što je Kanyeova supruga Kim Kardashian, insistirajući da svi dokazi ukazuju na to.

Kada su ga novinari upitali da li misli da stanje u kom je pevač hita Stronger možda ima veze sa navodnom kletvom muškaraca koji su u vezi sa ženama iz klana Kardashian, on je izjavio: “Razmišljao sam već o tome, jer je to najpre svima delovalo kao šala. U Africi postoji izreka o tome da ne smete da poreknete ono što vidite, ali često vas oči mogu zavarati. Ali u ovom slučaju upravo je ono što smo videli dokaz svega”, objašnjava pevač i dodaje: “Teško je komentarisati nešto za šta svi dokazi pokazuju da je veoma moguće, iako je to sve možda samo maler”.

Da li je Kim kriva za stanje supruga Kanyea? (foto: Wenn)

Akon je TMZ takođe dodao da se pribojava za dečka Kylie Jenner, Tygu. “Ako bi se nešto psihički dogodilo Tygi, možemo onda sa sigurnošću reći da je zadesilo trojicu zaredom”.

Već godinama kruže priče o takozvanoj ‘kletvi Kardashianki’, kada su u pitanju muškarci koji su sa njima u vezi. Khloin bivši suprug Lamar Odom bio je na ivici srti nakon predoziranja alkoholom i drogom, a prošlog novembra bivši dečko Kourtney Kardashian, Scott Disick, prijavio se na rehabilitaciju zbog problema sa alkoholom i nedozvoljenim supstancama.

Verujete li da je kletva stvarna ili je muškarce povezane sa sestrama jednostavno zadesio maler i sopstvene loše odluke?

Povezane vesti

Back to Top