Search
Close this search box.

Aleksandra Kovač: Volim Kristinu, ali ona iznosi neistine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Oglasila se druga sestra (foto: Kurir)

Izjava Kristine Kovač da se odriče rođene sestre Aleksandre izazavala je pravu buru u srpskoj javnosti. Aleksandra se dosad nije oglašavala tim povodom, a danas je progovorila na ovu temu i stavila tačku na porodičnu dramu.


„Moram da se osvrnem na javni medijski napad koji je izvršen na mene i mog partnera Romana Goršeka, ali i na moju porodicu protekle nedelje. Objavljivanje neistina i optuživanje na osnovu lažnih informacija dovelo je do toga da se naša imena provlače po žutoj štampi, što se nikada do sada nije dogodilo. S obzirom na to da moj otac Kornelije, moja sestra Anja, moj partner Roman i ja nemamo nikakve veze sa neistinama koje je Kristina Kovač napisala u svom tekstu, zamolila bih medije da to uzmu u obzir,“ navela je Aleksandra i nastavila:

„Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva “K2″ albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Nakon toga, naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Ja sam se nakon karijere u popularnoj muzici okrenula i komponovanju primenjene muzike, pedagoškom radu sa decom i odraslima, i akademskom usavršavanju, te sam tako upravo magistrirala na polju filmske kompozicije na prestižnom Edinburg univerzitetu. Moj partner, Roman Goršek, sa kojim sam poslovnu saradnju započela 2000. godine, je svojim radom, znanjem, idejama i podrškom učestvovao u svakom mom poslovnom i životnom koraku, i bio uz mene kada niko drugi nije,“ – kaže popularna kantautorka i dodaje:

Sve optužbe koje su iznete na njegov račun su lažne, i ovim putem želim da se izvinim njemu i njegovoj porodici na svemu što su doživeli u proteklih nedelju dana. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je, i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komunicaramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže,“  ispričaka je Aleksandra za portal hellomagazin.rs.

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI