Amandi Bynes odbijena molba da napusti bolnicu

Amanda Bynes biće u bolnici još 2 nedelje
Amanda Bynes biće u bolnici još 2 nedelje

Psihički problemi Amande Bynes su najzad pod kontrolom otkako je hospitalizovana. Međutim, glumica je zamolila sudiju da već napusti psihijatrijsku ustanovu, što je on odbio.

Američka glumica je nakon brojnih ispada u javnosti i na Twitteru izazvala sažaljenje mnogih ljudi. Nakon vređanja javnih ličnosti, među kojima je bila i Rihanna, jedna od najpoznatijih pop pevačica na svetu Britney Spears želela je da joj pomogne da prebrodi loš, životni period. To nije bilo dovoljno.

Pre nedelju dana Amanda je primljena u psihijatrijsku bolnicu, gde je počela da prima terapiju zbog koje joj je znatno bolje. Njeni roditelju su vrlo zabrinuti za njeno ponašanje i paranoju da je neko stalno posmatra. Izjavili su i da je njihova ćerka potrošila preko milion dolara na plastične operacije i drogu.

Sudija je na osnovu razmatranja njenog celokupnog sučaja doneo odluku da Amanda u bolnici ostane još dve nedelje. Istina je da više ne priča sama sa sobom i da lekovi deluju dobro na nju, ali zbog straha da ih neće uzimati kada izađe iz ustanove, sud je odlučio da još uvek ne bude puštena kući.

D.J./Tracara,com

Povezane vesti

Back to Top