Britney Spears želi da pomogne Amandi Bynes!

Pevačicino ponašanja mnogi doživljavaju kao alarmantno
Njeno ponašanje postaje alarmantno…

Amanda Bynes je potpuno izgubila kontrolu! Ovoj glumici je pomoć neophodna. A ko zna da se digne iz pepela, ako ne Britney Spears! Pevačica je glumici baš zato ponudila svoju nesebičnu pomoć.

Britney Spears je 2007. godine i sama dotakla dno i nije delovalo kao da će se ikada izvući, a kamoli vratiti na vrh pop scene. Međutim, kraljica popa je to uspela! Tako da to možda i nije loša ideja.

Elem, nedelju dana pre Amandinog hapšenja, njih dve su imale kratak razgovor kada je Britney glumici obećala da će joj pomoći da se vrati na noge. Ponudila joj je pomoć oko pravljenja muzike. Pop zvezda se otvorila glumici rekavši joj da ni sama nije verovala da biti pod nečijim starateljstvom može biti dobro u tom paklenom periodu njenog života.

Mada, stiuacija u Amandinom slučaju je drugačija za sada, pošto se još uvek ne veruje da je opasna po sebe i okolinu. Dok se za Britney tad smatralo da je opasna po sebe i svoje dvoje dece.

Amanda negira da se drogira, iako je bila hapšena po tom osnovu. Ova dvadesetsedmogodišnja devojka ne prestaje da vređa ljude, pa je tako svojoj vršnjakinji, manekenki Christine Teigen poručila na Twitteru:

”U poređenju sa mnom ti nisi lepa manekenka. Ja sam za agenciju Ford potpisala sa 13 godina. Ne pokušavam da se fizički ugledam na tebe. Mnogo sam lepša od tebe!”. Manekenka je na to samo rekla: ”Ne. Ne želim da se upletem u ovo. Iskreno joj želim sve najbolje.”

Amandini roditelji se plaše da se radi o šizofreniji. Kao tinejdžerka, godinama je čula glasove u glavi i prekrivala električne aparate, misleći da je neko konstantno špijunira. Tužno je, jer ona odbija bilo koju vrstu pomoći.

Nadamo se da će glumica uskoro izaći iz ovog mračnog lavirinta…

D. J. / Tracara.com

 

Povezane vesti

Back to Top