Prati nas

Šokantno

Amerika na nogama: Kontroverzni snimci stavili glumicu Kathy Griffin na stub srama

(foto: TylerShields)

(foto: TylerShields)

Velika prašina podigla se ovih dana u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što su objavljeni kontroverzni snimci na kojima komičarka Kathy Griffin drži krvavu glavu predsednika Donalda Trumpa.

Glumica je učestvovala u snimanju editorijala fotografa Tylera Shieldsa, poznatog po šokantnim fotografijama. Tokom snimanja, Kathy je našalila na svoj i račun fotografa, rečima da će oboje morati da se presele u Meksiko kada budu objavljeni snimci, jer će ih sigurno strpati u zatvor.

Nakon objavljivanja ovih snimaka oglasili su se i predsednik SAD-a, Donald Trump i Prva dama, Melania Trump, ali i razne organizacije. Trump je na Twitteru napisao da je pomašanje glumice sramno i da njegova deca, naročito 11-godišnji sin Baron, imaju problema zbog ovih snimaka.

Melania je izdala saoštenje u kome kaže: “Za mene kao majku, suprugu i ljudsko biće, ove fotografije su veoma uznemirujuće. Kada pomislite na sve užase koji se dešavaju u svetu, ovakve fotografije su jednostavno pogrešne i teraju vas da preispitate mentalno zdravlje osobe koja je to uradila”.

Oglasila se i Tajna služba, koja je na Twitteru napisala da su pretnje upućene predsedniku njihov najveći prioritet.

https://twitter.com/kathygriffin/status/869703678550171648

Griffinova se izvinila zbog ovih nepromišljenih snimaka, napisavši da je preterala i da je pogrešila. Snimci su glumicu skupo koštali te je ostala bez angažmana u novogodišnjem programu CNN-a i sponzorkih ugovora, kao i unapred zakazanih stend ap nastupa.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top