Prati nas

Bizarno

Ana Nikolić ide na zatezanje kože?

Ana Nikolić zahvaljujući operaciji smanjenja želuca uspela je da za samo nekoliko meseci skine više od 30 kilograma.

Ipak, nedavno se suočila sa novim problemom – nakon drastičnog gubitka kilograma, na Aninom telu je ostao višak kože, a taj problem jedino može da reši novom operacijom.

Pevačica će početkom naredne godine ponovo pod nož kako bi se otarasila viška kože, koja joj smeta i koja u potpunosti narušava estetiku.

“Ana je prezadovoljna sadašnjim rezultatom i time koliko je kilograma izgubila. Ipak, pošto je brzo izgubila dosta kilograma, suočila se sa novim problemom. Najveću muku joj zadaje koža na stomaku, koja visi, a lipoliza i tretmani kojima se podvrgavala da bi izgubila salo nisu mogli mnogo u tome da joj pomognu. Pošto planira da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, rešila je da ponovo ode pod nož”, rekao je izvor blizak Nikolićevoj pa otkrio da planira da ode na operaciju sredinom januara sledeće godine, prenosi Republika.rs.

“Dugo se raspitivala o alternativnim metodama, ali je na kraju ipak shvatila da će morati pod nož. Donela je odluku da tu operaciju obavi u istoj privatnoj klinici u kojoj joj je smanjen želudac. Pošto se veoma plaši odlaska pod nož, dobro se raspitala o samom procesu. Lekari će joj napraviti rez u donjem delu stomaka i ukloniti višak kože i masnog tkiva, a eventualno će joj i pupak premestiti na višu poziciju,” kaže naš izvor i dodaje da Ana planira još jednu operaciju.

“Moraće da ojača trbušne mišiće, a nakon operacije uklanjanja kože planira i da poveća zadnjicu. Za to će joj poslužiti masno tkivo sa butina, koje će joj ubrizgati u zadnjicu. Ani je važno da nakon operacije nema vidljive ožiljke, ali bilo joj je i bitno da period oporavka ne traje predugo, budući da planira da konačno objavi novi album. Lekari su je uverili da će moći da izađe iz bolnice tri dana nakon operacije, ukoliko sve prođe u najboljem redu. Međutim, moraće da nosi čvrst elastični pojas gotovo mesec dana, a neće smeti ni da se izlaže većim fizičkim naporima u tom periodu,” rekao je izvor i otkrio koliko će pevačica morati da iskešira za tu operaciju.

“Ona se složila sa svim idejama i za operaciju će morati da izdvoji oko 7.000 evra. Njoj je bilo bitno da ne mora dugo da leži i da može što pre da se baci na posao,” objasnio je izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top