in

Ana Nikolić pije zbog Raste?! Njen organizam to ne može da izdrži


Vest da je Ana Nikolić zbog pijanstva završila na infuziji u jednoj privatnoj klinici iznenadila je mnoge.

Svi znaju da je Ana smanjila piće na minimum od kada je smršala, međutim, čim je čula novu Rastinu pesmu “Genge” koja je već hit, Ana je poludela!

„Čim je videla da je nova pesma koju su snimili Rasta i Relja za samo nekoliko sati iskočila na prvo mesto trendinga, te da ima milionske preglede, mnogo se smorila! A tek kad je saznala da Rasti svi čestitaju i hvale ga, totalno je odlepila.“ kaže izvor.

„Ona je čak zbog svađe sa njim odustala od njegovih pesama koje je i sama mogla da snimi! Mnogo joj je krivo zbog toga, ne može to da podnese, kao ni njegov nov uspeh koji je napravio“, priča za STAR izvor blizak pevačici i nastavlja:

„Bila je sama u svom stanu i nije znala šta će od besa zbog te nove pesme! U očaju je otvorila flašu viskija i uz suze pila do samog kraja boce! Pila je dok se nije srušila na pod. Njen organizam je dosta oslabljen od kada je drastično smršala i bilo koja vrsta alkohola joj šteti,“ nastavlja izbor i dodaje:

„Njen organizam nije više kao pre kad je mogla da pije i smeje se po celu noć. Ali bila je i mlađa! Sada je drugačija situacija, nije očekivala da će posle dve tri čaše žestine da se sruši.“

„Sreća, pa je ubrzo bila pribranija! Pozvala je druga i zamolila ga da je odvede na jednu kliniku i da joj isperu želudac. Ostala je celu noć na trežnjenju i infuziji kroz koju je primila vitaminske koktele. Tek sutradan je izašla kući. Tada mi je otkrila da je slušala Rastinu pesmu “Genge” i da se napila“, za STAR je otkrio Anin prijatelj koji se nada da joj se ovakvi ispadi neće više dešavati, jer joj je i doktor striktno zabranio da pije alkohol.