Prati nas

Ana Nikolić poludela zbog priče o vračari: Moj deda Hranislav, sveštenik, se okreće u grobu

Bizarno

Ana Nikolić poludela zbog priče o vračari: Moj deda Hranislav, sveštenik, se okreće u grobu

Ana Nikolić pobesnela je zbog priče da je pokušala da smrša uz pomoć vračare, kako je danas objavio jedan dnevni list.

Pevačica se oglasila na Instagramu, gde je u dve objave iskazala koliko je šokirala pričom, koju je ujedno i demantovala.

“Kad pročitam ovako neke primitivne i banalne gluposti, ja doživim transfer blama! Srbijo,mnogo te volim, ali STRAŠNO JE U KOM MRAKU ŽIVIMO I KOJE NOVINARSTVO IMAMO.” rekla je ona, pa objasnila

“Nikad nisam mnogo govorila o sebi i svom privatnom zivotu, ali kao dete iz sveštenicke porodice moram da reagujem na ovakve IDIOTLUKE! Ja sam hrišćanka, pravoslavka, verujem u BOGA, a svako iole normalan zna da se PRAZNOVERJE i SUJEVERJE KOSI SA NASOM VEROM! Oprosti im Bože, ne znaju sta čine,” napisala je ona, pa se opet oglasila.

“Sramota me je gde zivim…21. vek je, ljudi kupuju placeve na mesecu… a neke “pojave” koje sebe nazivaju “novinarima”, pisu tekstove poput ovog… Okreće mi se zeludac od ovolike banalnosti i primitivizma, A MOJ DEDA HRANISLAV – SVEŠTENIK SE VEROVATNO OKREĆE U GROBU …. Gospodi pomiluj… i oprosti im jer NISU SVESNI SVOJE NESVESTI,” stoji u drugoj objavi.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top