Ana Nikolić postala zaštitno lice brenda ‘Ipanema’

Ana je nakon slikanja i nekoliko intervjua publiku razveselila svojim dobro poznatim hitovima
Ana je nakon slikanja i nekoliko intervjua publiku razveselila svojim dobro poznatim hitovima

Pevačica Ana Nikolić postala je zaštitno lice brenda Ipanema a proslava ove saradnje odigrala se juče na splavu Gabbiano.

Proslava povodom saradnje pevačice Ane Nikolić i brenda Ipanema odigrala se juče na splavu Gabbiano, kojom prilikom je Ana otpevala nekoliko svojih hitova i podelila sa nama utiske o svom predstojećem albumu.

Nakon intervjua sa Ognjenom Amidžićem, sa kojim su prethodno razgovarali predstavnici brenda Ipanema, Ana je bila više nego raspoložena da sa nama podeli utiske o svojim modnim izborima ali i o predstojećim projektima.

Ana je nakon brojnih intervjua, vidno raspoložena, razgalila publiku svojim hitovima Baksuze, Mišo moj, i – kako sama kaže – svojim omiljenim stranim hitom Don’t Speak.

Evo šta je Ana otkrila nama i ostalim prisutnim novinarima…

Ana, da li u svakodnevnom oblačenju preferiraš ravnu obuću ili visoke potpetice?

Svakako ravnu obuću kada govorimo o svakodnevnom oblačenju, daleko je udobnija i primerena za sve prilike. Ali, što se tiče nastupa naravno da u tim prilikama uvek nosim štikle.

Da li će prva pesma sa novog albuma biti balada ili da očekujemo brži tempo i letnji hit?

Još uvek nisam sigurna koja od pesama će biti prvi promovisani singl, ali svakako će biti živahnija pesma, mešavina hip-hopa i popa.

Kada možemo da očekujemo zvaničnu promociju novog albuma?

I ja očekujem da će to biti vrlo uskoro. Prvi singl će biti hit, ali moraćete da se strpite još malo dok album ne bude gotov!

Nakon nastupa, Ana je veče nastavila slaveći sa svojim prijateljima saradnju sa brendom Ipanema i predstojeće lansiranje novog albuma.

A koliko je bilo vruće na promociji najbolje govori ova fotka, gde se vidi da je Ana imala manji gaf sa svojim outfitom, koji nas je uverio da koliko god da je lepa i fit, čak ni ona nije baš uvek savršena. :)

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top