in

Angelina Jolie hoće da tuži Jennifer Aniston?


Spremna za sud

Još od kako su se sreli u bekstejdžu dodele SAG nagrada, glasine kruže da su Jennifer Aniston Brad Pitt ponovo zajedno.

Naravno, u svakoj priči je i glumčeva bivša supruga, Angelina Jolie, koja će navodno tužiti Aniston.

Uskoro bi trebalo da se održi parnica između Angeline i Breda zbog starateljstva nad njihovom decom, ali glumica sad želi da upotrebi argumente protiv glumca tako što će istaći da je Brad već upoznao Jennifer s njihovo troje dece, tvrde neki mediji.

„Angelina priča ljudima kako će Brad i Jennifer platiti za to i kako će glumicu na silu dovući na sud kako bi je advokati prečešljali. To unakrsno ispitivanje uključivaće pitanja o Bradovom odnosu s decom, stvarima koje je govorio o Angelini, drugim ženama koje je viđao i o njegovom odnosu s Jennifer. Neće moći da se izvuče,“ tvrdi izvor.

Još u januaru su mediji pisali da je Angelina spremna na sve kako bi uništila Jennifer i Brada.

Borba bez kraja

Navodno je izvor za američki Life & Style ispričao kako je Angelina odlučila i u privatnom životu da bude Grdana koju je utelovila u istoimenom filmu te se ‘svim silama’ trudi da zagorča odnos bivšeg supruga i zvezde serije ‘Prijatelji’.

Njen prvi korak u postizanju cilja je ‘da udari’ po Bradovom novčaniku.

“Ona ‘drži konce u rukama’ kada je reč o njihovom razvodu i neće iznenaditi ako bude tražila nekoliko miliona više samo kako bi Brada zadržala za sebe. Nikako nije dobro za njega da je Angelina ljutita.” ispričao je izvor za spomenuti medij i dodao kako će ‘ili biti po njenom ili će svima ostalima zagorčati život’.