Prati nas

Serije

Anica Dobra u ‘Otvorenim vratima’

Poznata glumica u nastavku kultne serije

 

Nastavak serije Otvorena vrata trebalo je već da počne, ali zbog odustajanja kreatora Biljane Srbljanović i Miloša Radovića od pisanja scenarija, prvi kadrovi biće snimljeni u januaru.

Ipak, i pored komplikacija, kojima se producentkinja Bojana Maljević nije nadala, gledaoci Prve srpske televizije gledaće svoje omiljene junake kroz 16 epizoda na proleće 2013.

Mnoge je posebno obradovala vest da ćemo ponovo u istim ulogama gledati Vesnu Trivalić, Bogdana Diklića, Milana Laneta Gutovića, Nikolu Đurička, Bojanu Maljević, Zorana Cvijanovića i Milicu Anđelić.

Producentkinja Bojana Maljević kaže da će likove iz porodice igrati svi koji su i bili tu, osim gospođe Angeline, budući da je Olivera Marković preminula.

“Neće niko drugi igrati taj lik, uvešćemo novi”, rekla je Bojana.

Potvrđeno je da će taj novi lik u kultnoj seriji tumačiti upravo Anica Dobra. Ona nije želela da komentariše navode medija, rekavši da je još rano.

Redakcija Tracara.com

5 komentara

5 Comments

 1. Anja

  24. 11. 2012. at 10:48

  Jedva cekam da pocnu nove epizode..fenomenalna serija i jos bolji glumci!

 2. Petar

  24. 11. 2012. at 13:19

  Sofiju Jovic a ne Milicu Andjelic ;)

 3. Iskra

  24. 11. 2012. at 13:21

  Nije Milica Andjelic nego Sofija Jovic! Al’ ako ste vec hteli da napisete koji lik tumaci, i tu ste pogresili-u seriji se zove Milica Jakovljevic!

 4. Vladimir

  24. 11. 2012. at 15:33

  Jedva čekam!

 5. gaga

  24. 11. 2012. at 17:28

  jedva cekam to je nasa najbolja serija koja je snimljena… strasno sam ljuta jer se na tv stalno repriziraju srecni ljudi, bolji zivot, porodicno blago, selo gori… i sve tako ukrug..ovo je ljudi serija istinita i komicna i to sa zdravim humorom bez psovki (kod nas je pravilo ako je humoristicno da je puno psovki)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Serije

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top