Atina Ferari: Bila sam u vezi sa Miletom Kitićem!

Ne prestaje da šokira (foto: Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ne prestaje da šokira (foto: Facebook)

Ona ne prestaje da šokira! Atina Ferari i dalje nastavlja da iznenađuje javnost sa šokantnim detaljima iz svog razuzdanog života, a poslednji u nizu je taj da je imala aferu sa folk pevačem Miletom Kitićem.

Atina i Mile su imali aferu pre nekoliko godina, o čemu igračica ranije nije želela preterano da govori, ali zato dobro obavešteni izvor tvrdi kako su pevač i Ferarijeva bili u strasnoj vezi.

„Atina je u više navrata pričala kako je bila sa mnogim poznatim pevačima. Miletovo ime se nikad nije direktno pominjalo u tom kontekstu, a ona je izbegavala da priča na tu temu zbog poštovanja prema njegovoj porodici, a pre svega ženi Marti Savić. Istina je da je bila u kratkoj vezi sa njim, tj. da je varao suprugu sa četiri decenije mlađom rijaliti zvezdom“, rekao je izvor portala Srbija Danas.

Hoće li im priznanje estradne igračice poljuljati brak (foto: Instagram)

Izgleda da igračica više ne mari za Martu, pa je sada i otvoreno priznala da je bila u vezi sa Kitićem.

„U vezi sa Miletom Kitićem? Zašto je to sada toliko bitno, ne razumem. Ne volim da pričam o tome, zaista. Ne znam odakle vam ta informacija, ali da me ne bi razvlačili po medijima, ok, reći ću – istina je, bila sam sa njim kad sam bila mlađa. Tada mi je to bilo interesantno“, kaže Ferarijeva.

Mile Kitić se još uvek nije oglašao povodom ovih navoda, kao ni njegova supruga Marta koja je u više navrata priznala kako je znala za sve Kitićeve afere, ali mu ih je uvek opraštala, jer, kako kaže, on se u uvek vraćao svojoj porodici. Inače, Atina je podelila link vesti koju su preneli domaći mediji i Kitiću poručila, „Sve se sazna, pre ili kasnije“.

POSLEDNJE VESTI