Prati nas

Šokantno

Ava Karabatić u pozorište došla obučena kao za splav

Avin neobičan stajling za odlazak u Narodno pozorište (foto: Facebook)

Avin neobičan stajling za odlazak u Narodno pozorište (foto: Facebook)

Kako je po izlasku iz vile Parova postala voditeljka na srećnoj televiziji, Ava Karabatić sve više vremena provodi u Beogradu.

Prethodni vikend nije iskoristia za provod na splavu ili kafani kao ranije, već da se kulturno uzdigne. Hrvatska starleta je, naime, u subotu i nedelju posetila Narodno pozorište u Beogradu i odgledala dve gostujuće predstave koje su odigrane na sceni ove ustanove kulture. Međutim, pažnju je privukao njen neobičan stajling, koji, kako su mnogi primetili, nije bio nimalo prikladan za takvu priliku.

 (foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Ava je na sebi imala kratku, tesnu i poluprovidnu haljninu, i čizme iznad kolena, te je njena odevna kombinacija bila mnogo prikladnija za odlazak na splav, a ne u pozorište. Ipak, 27-godišnju rijaliti zvezdu nimalo nisu dotaklli novinarski natpisi o njenom izboru odeće, te je na svom Facebooku svima poručila: “Ne bavim se napisima koji za mene ne predstavljaju značaj. Ja sam zaista svjesna svoje pojave i izgleda. U Narodno pozorište sam otisla da bih pogledala 2 predstave koje su po mom mišljenju bile odlične, a ako moj izgled nekoga intrigira … to nije moj problem, i ne bavim se tudjim mišljenjima, a svi znamo da se za dobrim konjem prašina diže tako da, samo neka pišu i stave što ljepšu sliku !!!”

3 komentara

3 Comments

 1. oops

  10. 05. 2016. at 02:13

  elegantno

 2. Nena

  10. 05. 2016. at 16:31

  E seljancuro jedna….ti i jesi samo za kafanu

 3. Bellagio

  10. 05. 2016. at 18:11

  Ili kobilom?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top