in ,

Bahata Nataša Šavija divlja po drumovima!


Manekenka ne haje gde ostavlja svoj kabriolet (foto: Kurir)
Manekenka ne haje gde ostavlja svoj kabriolet (foto: Kurir)

Poput mnogih poznatih dama sa naše estrade, koje kao da ne vide crvenu boju na semaforu ili saobraćajne znake na kolovozu, i jedna učesnica rijalitija Parovi donela je odluku da za nju propisi i zakon ne važe te slobodno svojim automobilom divlja po drumovima.

Manekenka Nataša Šavija je sakupila čak 21 kaznu za nepropisno parkiranje, prekoračenje brzine i vožnju u alkoholisanom stanju, a poslednja u nizu prekršajnih kazni je vožnja žutom trakom na Brankovom mostu. Međutim, sada je situacija obrnuta – umesto da ona juri, policija juri nju, ali ipak bezuspešno.

„Nataša zasad uspešno izbegava pozive suda, kao i policiju koja joj već nedeljama dolazi na vrata, jer više nije na staroj adresi u Novom Sadu. I kad se preselila u Beograd, nastavila je da pravi prekršaje u saobraćaju, pa su je pre dve nedelje sigurnosne kamere na Brankovom mostu snimile kako vozi žutom trakom, predviđenom za GSP i taksi vozila. Šaviju je kazna dočekala na kućnoj adresi u Novom Sadu, kao i mnoge koje su joj stizale od 2006, kad je i dobila vozačku dozvolu“, otkriva izvor blizak Novosađanki, a prenosi Kurir, i dodaje: „Protiv nje se vodi nekoliko sudskih postupaka zbog prekršaja u saobraćaju, a pošto se u više navrata nije odazivala suđenjima, izdata je naredba za njeno dovođenje.

Saobraćajna kazna koju je Šavija bacila u perionici (foto: Kurir)
Saobraćajna kazna koju je Šavija bacila u perionici (foto: Kurir)

Dnevni list je takođe došao u posed jednoj od kazni koju joj je policija poslala, a koju je, po sopstvenom priznanju, Šavija bacila.

O tome je u izjavi za Kurir rekla: „Odakle vama taj dokument? Sigurno vam je momak iz auto-perionice to poslao jer sam kod njih to bacila, žaliću im se i saznaću odakle im pravo da narušavaju moju privatnost. Šta je nekoga briga koliko kazni posedujem, imam ih, pa šta! Sledeći put ću biti opreznija u saobraćaju, a i krajnje je vreme da počnem da poštujem zakone“, mudro je zaključila bivša ljubavnica brojnih srpskih fudbalera.